Quote:Žal čisto preveč požrešna zadeva, obesi se na CPU kar mene
in pa veliko prepočasno, kar se tiče hash-a. Preveč zakomplicirnano kar se tiče iskanja - preklaplanja na skupine?!.
Kar se tiče hitrosti pri Torrent-ih če si na pravi strani je vedno omejitev tvoja linija
Tudi kar se virusov tiče nikoli ne veš ali je datoteka okužena - tudi verodostojnost datoteke je žal vprašljiva.
Skratka - moja ocena
V primerjavi s torrentom ocena 3/10 (torrent seveda 10)
ps. če česa ne najdeš na torrentih rajši uporabi eMule.
kar pa se tiče BitLorda, je čist super, vendar mislim da je samo predelan iz sourca BitComent - če se spoznaš na C++ ga lahko predelaš ...
Res je tale DC++ kar zakomplicirana stvarca, jaz sem enega kolega malo povprašal, sicer računalničarja, ker so mi določene stvari bile dokaj nejasne, tako za nekako povprečnega internet uporabnika. Ampak zdi se mi, ko bom stvar v celoti zaštekal, bo daleč najboljše, ker bi rekel, da z arhivom oziroma izborom filmov daleč presega vse p2p client/server aplikacije. Pa tudi dobim od nekaterih userjev, ki imajo hitre povezave maksimalni download, ki mi dovoljuje kabelska. Pri filmih, ki imajo velikost v povprečju 700MB pa je hitrost downlodanja ključnega pomena. No, to zdaj govorim kot laik in ne vem, če bo glih to tako, ker nimam s tem nekih izkušenj.....
Konkretno, kje naj na torrentu (kateri strani) najdem film Breaking the waves ?