No in pol počasi pridemo do tega, če je smrt smrt, da itak se lahko še mi vsepovprek začnemo pobijat... a ne?

In itak sem sama serijska morilka: komarjev in še priložnostno katerih drugih žuželk...

Sam stvar je pa taka, in temu dejstvu mesojedci ne morete (moremo, ker še vedno jem občasno ribe; krvna skupina O) oporekati, dejstvu koliko vode in pšenice porabimo za vzgojo 1kg mesa. Še posebej aktualno pa bo to začelo postajati v sedanjih časih, ko se dogajajo klimatske spremembe, z letošnjo sušo... In potem mi prepove oblast zalivat solato, jim ni prav nič mar a bo preživela ali ne.
Koliko metana vse gojene živali spuščajo v ozračje??? Da ne govorimo o množičnem umiranju in bolehanju živali.
Pač kdor tako zelo zagovarja mesno prehrano, verjetno še nikoli ni videl kako te živali vzgajajo, transportirajo in koljejo. Tudi prav... V bistvu se danes sploh ne bi mi klele neki pogovarjali o pro ali kontra, če bi namesto vsak dan po 3 mesne obroke, vsakdo pojedel le npr. jih 5 na teden...
Kar se tiče pa Kolibri, bi pa lahko imela malo več hrbtenice, da se ne bi pustila odgnati takoj, ko se nekdo z njo ne strinja, pa kaj pol, če se ne... Ti si še vedno edinstvena in imaš zase vedno najbolj prav.
Skratka sem za zmerne mesojedce.