magdalenca!!!

sm lih zadne cajte razmislala, da bi se bl intenzivno polotla iskanja literature o grafologiji, ker me ze full cajta to zanima, pa kao nkol ni casa da bi jz to izvedla in najdla kej tazga:)
kar sm u zvezi s sabo pogruntala je blo to:) da komot spreminjam pisavo, da komot pisem kokr mi zapase... ze od O.Š. naprej sm ponarejala podpise starsev sosolcev

8) (ni se za hvalt

nism ponosna na to... čeprow mamicinga sm ze u drugmu razredu o.š. pa ni pogruntala prfoksa

))
pol sm sama tkole mal gruntala, da vrjetn tole spreminjanje pisave, gre na račun mojga iskanja same sebe ??? da tko k ne vem kera pisava je čist moja, tko tut še ne vem kakšna bi rada bla/kaksna sem ??? enivej sem pa gruntala tut to, da se nerada definiram, ker pol se postavm v dolocene okvirje in to me omejuje... sploh pa I'M EVERY WOMAN, IT'S ALL IN ME 8)

in tko je pol tut vsaka pisava moja

kompliciram jap

kar sm hotla povedat je to-da sm enkrat hotla na en naslov na netu poslat ne vem kok ze pisanh strani moje pisave, samo pol bi mogla ceu zvezek pisav nest da bi un pogruntou kaksna osebnost sem:) pa da mam mal bl krivo hrbtenico in pol bl prtiskam na ne vem kero starn:) in sm opustila to zadevo...
me pa tole full zanima, samo 4.9. nikakor ne odgovarja men, tko da me zanima, če se kdaj kej v prihodnosti bo dogajal, kaksen drug datum, recmo oktobra

bi blo fulll zanimiv zame to....
jupi, sm prov vesela, da sm prsla pofirbcat 8)

LP sparkle