Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 
(Read 25328 times)
Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: Bioenergetiki in mazaštvo
Reply #90 - 31.07.2003 at 13:42:31

Imaš prav na vse, kar si rekel.
Sem ponudla pomoč, pa se nisem prepričala, kaj vse vsebuje. Edino ne uživam, da sem se postavila v vlogo pomagalca (dostkrat kar, sam trenutno pa res ne), samo zdelo se mi je, da so vsi že po malem ful prizadeti zarad besed, s katerimi se obkladajo in sem si želela, da bi se to nehalo. Seveda pa, kdo sem jaz, da bi vedla, kaj je za koga dobro in zakaj bi moral kdo ravno mene poslušat, v bistvu je blo to čist nepotrebno in res bi blo boljše, če se ne bi spravljala "pomagat".
Drugače pa ja, bi poslušala, oz, poslušam. Zato ti dam tud prav.
Razumem tudi, da te motijo koncepti, tud mene marsikaj moti in včasih pojma nimam, kaj bi naredila. Če padem noter sem jezna ko strela na vse živo okoli sebe, če ostanem zunaj pa vidim, da so za vsemi koncepti dobri ljudje, ki reagirajo čist isto, kot jaz, ko me nekaj piči nekam, kamor ne bi rada.

Skratka, maš prav. Nej pobrišem uni post al kaj?
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #91 - 31.07.2003 at 13:55:15

Devi wrote on 31.07.2003 at 13:42:31:
Razumem tudi, da te motijo koncepti, tud mene marsikaj moti in včasih pojma nimam, kaj bi naredila. Če padem noter sem jezna ko strela na vse živo okoli sebe, če ostanem zunaj pa vidim, da so za vsemi koncepti dobri ljudje, ki reagirajo čist isto, kot jaz, ko me nekaj piči nekam, kamor ne bi rada.

kar sejes to zanjes. delovanja se nikol ne da ustavt. da pa se ga razlicno usmerjat. ce bos narobe delovala ne bos mirna, in tud ce ne bos delovala bos nemirna. le ce bos pravilno delovala bos dosegla mir, in vsa jeza bo sla stran. za pravilno delovanje pa potrebujes pravilno znanje. predlagam ti, da v prihodnje zacnes preverjat avtoritativnost (in seveda koristnost) raznoraznih virov informacij.

Quote:
Skratka, maš prav. Nej pobrišem uni post al kaj?

v nadaljevanju tistih pravil pise, da se to (brisal) naj ne bi pocelo, ce le ni nujno, ker se ostali lahko naucijo kej od tega. zato jaz predlagam da kar pust, da se bojo drugi naucil lahko, pa tud jaz in ti se bova lahko spomnila ko/ce bova pozabla.
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #92 - 31.07.2003 at 14:03:52

Moram rečt, da sem ful mirna zadnje čase in glede na to, da sem v zadnje pol ure že trem dala popolnoma prav in ostala mirna, se že po malem sprašujem, če je to sploh normalno in če ni slučajno kaj narobe z mano Shocked Grin

tebi tudi, karkoli že pač Kiss
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #93 - 31.07.2003 at 14:10:19

For stojchy

Zakaj bi se pocutil v riti, zato ker ti tako sodis oz. obsojas in si mislis pac kaj si mislis o nekom? Jaz sem zadosten, taksen kot sem, gotovo pa se tudi trudim na nek nacin, da bi postal boljsi, da ne stagniram v zivljenju, ampak tudi iscem resnico, bodisi v naravi, bodisi v premisljevanju, religiji, etc... Ti pa zatrjujes na nek nacin celo, da ze poznas resnico - Boga? Res, ampak ti zal nihce ne verjame, ker se sklicujes sam nase, svojo resnico, ne na Bozjo - svoj ego, to je tvojo subjektivno razmisljanje, ki je zelo pristransko. Boga (resnico) venomer spoznavamo, smo vecni iskalci resnice, zato me cisto nic ne impresionira tvoje misljenje o sebi, kdo si in kaj si, in da imas fealing, da si spoznal Boga in prijateljsko z njim komuniciras. Svetnik nikdar ni tisti, ki se ima za svetnika, ampak ga drugi ponavadi po smrti proglasijo za svetnika, po njegovem zivljenju sodec. Kaj cemo, ce si poln samega sebe, pac ostani, ampak ni mi treba soliti pameti.

Kako pa si spoznal Boga, preko opojnih substanc, marihuane, morda LSD-ja? Kateri mi govorite, da se preko mamil najde Boga in visjo zavest, takoj vem koliko je ura.
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #94 - 31.07.2003 at 14:18:28

Stojan in opojne substance Grin Grin Grin Grin
Ko bi ti vedel, izganjalec, kakšne flancaš,bi se sam sebi smejal.Tko kot se jaz tebi Grin Grin
Nevednež ubogi.
Ti Stojči a se ga greva zadet dons zvečer? Grin
Back to top

IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #95 - 31.07.2003 at 15:23:32

Smiley
poglej exorcist izhajam iz tistega, kar ti sam napišeš.
Če te najbolj zanima tiso kar je v riti in hočeš zato še celo mojo mobi številko, (ki sem ti jo dal)
si pač v riti, kje drugje bi lahko bil?

napisal si namreč:
"Wauuu, koja modrost, hitro mi daj tvojo tel., da mi razložiš, kaj je v riti mehkega.  S katero modro barvo se štrihaš, tista, ki je za pisanke ali pa si kupuješ raje vodenke, ker se dajo lažje sprati?"

Glede tega, ali mi kdo verjame, ali ne
to sploh ni nobeno vprašanje,
ker Bog ni bil nikoli subjekt splošnega verjetja,
ampak vedno in izključno stvar osebnega doživetja Shocked

glede opojnih substanc pa ima natural prav,
nikoli nisem kadil, ali kake droge jemal,
parkrat na leto spijem kak kozarec piva, ali vina,
to je vse Shocked
nikoli pa ne obsojam tistih, ki kadijo travo, ali jemljejo kake druge opojne substance,
celo nasprotno,
družim se z njimi,
saj so same fejst punce in fejst fantje. Smiley

OK natural let's do it from eleven to twelve. Smiley
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #96 - 31.07.2003 at 17:11:33

stoychi wrote on 31.07.2003 at 15:23:32:
Smiley
poglej exorcist izhajam iz tistega, kar ti sam napišeš.
Če te najbolj zanima tiso kar je v riti in hočeš zato še celo mojo mobi številko, (ki sem ti jo dal)
si pač v riti, kje drugje bi lahko bil?

napisal si namreč:
"Wauuu, koja modrost, hitro mi daj tvojo tel., da mi razložiš, kaj je v riti mehkega.  S katero modro barvo se štrihaš, tista, ki je za pisanke ali pa si kupuješ raje vodenke, ker se dajo lažje sprati?"

Glede tega, ali mi kdo verjame, ali ne
to sploh ni nobeno vprašanje,
ker Bog ni bil nikoli subjekt splošnega verjetja,
ampak vedno in izključno stvar osebnega doživetja Shocked

glede opojnih substanc pa ima natural prav,
nikoli nisem kadil, ali kake droge jemal,
parkrat na leto spijem kak kozarec piva, ali vina,
to je vse Shocked
nikoli pa ne obsojam tistih, ki kadijo travo, ali jemljejo kake druge opojne substance,
celo nasprotno,
družim se z njimi,
saj so same fejst punce in fejst fantje. Smiley

OK natural let's do it from eleven to twelve. Smiley  

Hvala, mi je ze vse jasno, ko si povedal skom se shajas. Vremena Kranjcem se zjasniila.

POVEJ MI S KOM SE DRUZIS IN TI POVEM KDO SI!

Pa ne da bi obsojal narkomane, le tih ne maram, ki iscejo omamo v alkoholu in drogah, da so "zadeti", se pravi lezernezi in uzivaci. Ocitno najdete skupen jezik oni se pac morajo zadeti z drogo, tebi pa se sploh vec ni treba, kaj?
Grin
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #97 - 31.07.2003 at 21:02:30

exorcist wrote on 31.07.2003 at 17:11:33:
POVEJ MI S KOM SE DRUZIS IN TI POVEM KDO SI!

Naj dodam svoje;

Ko nekje čutimo neko bližino je to menim zato, ker se v njej čutimo varno, predvsem v njih najdemo tisto kar v sebi iščemo.  
Kolikor bolj močna je oseba, toliko več zavesti bo imela po tem, da tisto kar dela družba on tega ne bo delal.
Ali pa - opazi da si tudi on sam to želi.

Meni je pomembno, da se učim na drugih, predvsem od drugih.

Ko moj prijatelj v moji pristonosti prižge cigareto, pa jaz v življenju še nikoli nisem kadila - ga samo opazujem, ker pa poznam ozadje - me niti potem ne moti in SEM KAR SEM - družim se z njim/njimi, ker so mi dragi, sama pa vem, da v SEBI vem kaj si želim in zakaj sem ob njih.

Vsi potrebujemo nekaj, kar nam daje vedeti, da nismo popolni, vsi delamo napake - nekateri imajo alkohol, drugi hrano, tretji droge... Beg  - pred samim seboj torej...

NE SODI, DOKLER TI NI SOJENO, pravim jaz - vsak je vsakemu najboljši prijatelj - v dobrem in slabem.

Vsak človek nam je lahko za zgled...

In kar se tiče bioenergije - ko telesu dovajamo prijateljstvo se tudi te " rane " lahko celijo....

JAZ SEM KAR SEM in RADA SEM JAZ !
Ti BODI TI IN TAKO BO NAJboljJE!
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #98 - 31.07.2003 at 21:29:34

exorcist wrote on 31.07.2003 at 14:10:19:
 gotovo pa se tudi trudim na nek nacin, da bi postal boljsi,  

Kristjan, vem, da je to namenjeno Stojchiju.
Ma ni važno.
Meni osebno je bilo vabilo Stojhciju v krematorij, preko moje meje. Žaljivo. Stojchi, pravi da zanj ne.

No, tak način, ki si si ga izbral, da izraziš, kako ti gre na živce, kaj Stojchi govori.... je zame pač žaljiv.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #99 - 31.07.2003 at 21:44:08

Amstel wrote on 30.07.2003 at 22:09:37:
Kristjan, Exorcist.

Kdo ti postavlja meje?

Ej, zdej vidim jest eno zmedo... Sem bila prepričana, da je tebi exorcist ime Kristjan.

.. kristijan se mal drgač piše.

Uh. Sori.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #100 - 31.07.2003 at 22:27:11

exorcist wrote on 31.07.2003 at 09:38:14:
Natural povej mi en sam post, kje se nisem kaj pošalil, tudi stojchy se je nasmejal, ti pa vse resno in osebno vzameš. Še nisi skužil, da imam spodaj takšen podpis iz samoironije, ne pa da bi zares "pecal" ženske. Tukaj vidim, da ima smisel za humor samo par ljudi, iz moderatorjev mogoce samo Devi in se par recimo.

Ce se cutis uzaljenega z moje strani samo reci in se takoj poberem iz tega foruma, ker smo si ocitno prevec razlicni in ne bomo nasli nobenih skupnih tock. Pa poglčej si raje, kaj pisejo predstavniki GAPE foruma na mojem forumu:

"Ne umišljaj si da si bog i batina.
Pokvarjen si, da kar smrdi iz tebe.
Pokvarjenc predrzn.
Sram te je lahko, delaš se nekega poštenjaka si pa navadna pizda katoliška umazana. "

Recite jasno, ne maramo drugačesmilečih na tem forumu, sploh pa ne kristjanov, ceprav nikjer nisem trdil, da sem kristjan, bom razumel in me 100% ne boste več videli, sploh pa ne da bi objavljal, če ne razumete heca.

mal je že brez veze tole ratal

ironija - čeprav 'samo'
gape wrote on 07.06.2002 at 19:26:12:
brus-li sm te že enkrat prosu da v ljudeh ne išči dvojnosti, jih ne spravljaj v dvojnost. sploh s takimi ki jih napišeš kao 'zahec', ker se tebi zdi sarkazem kul, (http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...) ampak sarkazem je v bistvu laž in eni ne razlikujemo med lažjo in resnico, za nas je vse resnica in če napišeš kar napišeš, mi to vemo da je resnica, ker tvoja senca včasih upravlja s tabo in pol ti napišeš tak text ... jest naprimer sm ga tko tud zašteku ... direktno sovpletena mogoče ne ... in še kdo drug tudi ne ...

kaj je zate ironija, kaj resničnost in kaj Resnica, veš samo ti. jest vem da vse kar človek materializira, to je. in če materializiraš texte na forumu, si ti tisti teksti.

texti pak, govorijo sami zase.

me zanima kdo je ta  'predstavnik' 'gape foruma' (pravilneje foruma Svet pogovorov, foruma ki teče na strežniku, www.gape.org).

preprosto ni res da ne maramo drugačemislečih (tukaj vem da lahko govorim za veliko večino forumovcev), zadovoljni smo z vsakim novim članom, ki nam prinese nov pogled na svet. dejstvo pa je, da smo zaradi tega, ker smo nekoliko drugačni, ker ne sarkiziramo in ironiziramo vsega kar nam pride pod noge (, oči in prste) in ker nas nihče ni razumel, kakšni smo to čudni ljudje, zato smo po propadu prvega foruma, foruma vrat22 naredil ta forum, s perfect backupi, perfect odzivnostjo in dosegljivostjo. to gape zagotavlja. dokler je on tuki, bo tud forum tuki.

mogoče bi si lahko prebral beta Pomembno
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1057244...
... bi ti mogoče potegnl, še preden si napisu, da devi sploh ni moderator
npr:
Splošno, aktualno ...
Pogovori o temah ki nas zanimajo; new age, duhovnost, filozfija ...
Moderators: Edi, A., gape
btw
ste opazl da sta med Agape samo pikica, vejica in presledek ???

da ne bom dolgovezu, ker se mi ne da ...

gape wrote on 09.05.2003 at 12:04:09:
ja sistem je tak da se reakcija zgodi na akcijo.
...
ampak
se mi ne da zgodbice pisat.
če me brcaš v rit en časa, te pustim, in sprejemam, sm si že zaslužu, ampak ko me rit že cela boli, se obrnem okol in te ubijem.
in to ne pomeni da te nisem sprejel, ampak da nimaš kej kle delat, nimaš kej ljudi v rito brcat. brci sebe, drugim pa razlož kolk to boli, da tud drugi ne bodo brcal drugih v rit.

... tHE mATRIX iS wATCHING yOU ...

to zadnje mogoče ne velja zate izganjalec ampak tko je!
in o nesprejemanju (nas tebe) sm izpod tvojih prstov danes že bral.

exorciste imajo pač samo kristjani, vsaj oni so edini, ki jih tako imeujejo ... človek pač sklepa da si kristjan ... vsaj v osnovah ... dočim, ko te človek bere, vidi da niti krščanskih načel ne spoštuješ ... kamoli jezusovih ...

mhm aryan ... kaj te muči enakopravnost?
boš seveda to začel razpredat na unem topicu ...

*Svetnik nikdar ni tisti, ki se ima za svetnika, ampak ga drugi ponavadi po smrti proglasijo za svetnika, po njegovem zivljenju sodec.*
to je tko samo v krščanskem delu sveta
ponekje ga kr med življenjem že prepoznajo in si z njim pomagajo seveda ...

no ja ... kmal boš postal tak kt mi izganjalec, k se tolk z nami družiš ... al si prčakvou da bomo mi za tabo potegnl?

povej mi ... kakšna je tvoja namera?

vam povem zgodbico o tem kako srake, kavke, vrane ipd preganjajo orle?
... mah ... sej je brez veze ...

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #101 - 31.07.2003 at 22:35:46

Smiley
za gospoda exorcista, ki ga najbolj zanima kaj je mehkega v riti, trenutno nimam kaj dodati, ko pa ga bo mogoče kdaj zanimalo še kaj drugega kot samo to, kar je mehkega v riti, se bom mogoče še celo kaj oglasil Grin
je pa res, da je takih, ki jih zanima samo to, kar je mehkega v riti v RKC kar precej Grin
lp

ps: glede svetništva pa takole:
če nekoga po smrti proglasijo za svetnika, le ta pa je takrat v peklu, mu zemeljski svetniški naziv prav nič ne pomaga, da bi zato prišel v nebesa, a ne? Grin

svetništvo je bilo vedno stvar tega življenja, človek, ki sveti pač sveti, kdor pa ne pač ne, tako vedno to je,
a ne? Grin

in še eno vprašanje: ali bi se Jezus, če bi se zdajle sprehajal po zemlji hotel družiti s tabo ali predstavniki RKC, ki jih najbolj zanima kaj je mehkega v riti? Grin
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #102 - 01.08.2003 at 01:11:13

gape wrote on 31.07.2003 at 22:27:11:
kaj je zate ironija, kaj resničnost in kaj Resnica, veš samo ti. jest vem da vse kar človek materializira, to je. in če materializiraš texte na forumu, si ti tisti teksti.

dejstvo pa je, da smo zaradi tega, ker smo nekoliko drugačni, ker ne sarkiziramo in ironiziramo vsega kar nam pride pod

To o resnici in sarkazmu... o dvojnosti... se mi zdi ful dobra stvar. Bom pozorna na to.
Back to top

IP Logged

exorcist
Ex Member

Reply #103 - 01.08.2003 at 10:53:47

stoychi wrote on 31.07.2003 at 22:35:46:
Smiley
za gospoda exorcista, ki ga najbolj zanima kaj je mehkega v riti, trenutno nimam kaj dodati, ko pa ga bo mogoče kdaj zanimalo še kaj drugega kot samo to, kar je mehkega v riti, se bom mogoče še celo kaj oglasil Grin
je pa res, da je takih, ki jih zanima samo to, kar je mehkega v riti v RKC kar precej Grin
lp

ps: glede svetništva pa takole:
če nekoga po smrti proglasijo za svetnika, le ta pa je takrat v peklu, mu zemeljski svetniški naziv prav nič ne pomaga, da bi zato prišel v nebesa, a ne? Grin

svetništvo je bilo vedno stvar tega življenja, človek, ki sveti pač sveti, kdor pa ne pač ne, tako vedno to je,
a ne? Grin

in še eno vprašanje: ali bi se Jezus, če bi se zdajle sprehajal po zemlji hotel družiti s tabo ali predstavniki RKC, ki jih najbolj zanima kaj je mehkega v riti? Grin

Ja, saj pravim 1000 resnic, ker hoce vsak dokazati, da je njegova prava in to je napacno, 1000 mnenj, 1000 misljenj, 1000 spoznanj, 1000 lazi, 1000 prevar... Zdaj pa si lahko gambler - hazarder in vleces zogico ter se poistovetis z eno od teh "resnic", a pazi lahko si v zmoti, tega nikoli ne ves, vse je relativno, a v zmoti vstrajas naprej in jo posredujes drugim, nehote lahko zavajas te "tamale". Kako ves, da ne tavas v temi, ne mores trditi, da poznas resnico - luc, ker resnica ni relativna, resnica je samo ena - absolutna, resnica je Bog, ko bos spoznal Boga, bos spoznal resnico, a zal Boga ni mogoce spoznati dokoncno, ampak se mu le blizas, ali oddaljujes, razen, ce si Bog. A si Bog?

Si preprican, da sploh eksistiras, morda smo mi okrog tebe le tvoje projekcije ljudi v sanjah, nerealne - imaginarne podobe, mogoce bos poletel, ce se vrzes s stolpnice, saj morda le sanjas in ti smrt ne more do zivega, morda pa ne, pa se bos ubil? Mogoce jaz edini obstajam v kontinuumu, vi pa ste namisljeni osebki - figure moje burne domisljije, ali pa sem Bog in se igram z vami, ko znanstveniki s puskusnimi, eksperimentalnimi belimi misi, da vidim kako boste odreagirali na moje provukacije, mogoce je obratno in kdo drug z nami manipulira (satan, vesoljci, visja razvita bitja, ki nas morda celo izkoriscajo kot suznje svoje ujetosti in majhnosti)?

Ka pa vem kdo si, zato tudi tebi ne morem nasesti, da si res to kar trdis da si, mogoce si res, kar trdis da si, ali pa nisi to kar si, ce si to kar si oz to kar trdis da si, kako naj vem da si ti to, morda si morda nisi, morda si kaj vmes?

Jaz sem Bog, sedaj pa dementiraj mojo trditev! Jaz sem, ki sem.

Kaj je v riti mehkega je metfora za vse ali pa za nic, ha, ha???? Grin
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #104 - 01.08.2003 at 11:49:40

Quote:
'When I use a word,' Humpty Dumpty said, in a rather scornful tone,' it means just what I choose it to mean, neither more nor less.'

'The question is,' said Alice, 'whether you can make words mean so many different things.'

'The question is,' said Humpty Dumpty, 'which is to be master - that's all.'

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9