exorcist wrote on 31.07.2003 at 09:38:14:Natural povej mi en sam post, kje se nisem kaj pošalil, tudi stojchy se je nasmejal, ti pa vse resno in osebno vzameš. Še nisi skužil, da imam spodaj takšen podpis iz samoironije, ne pa da bi zares "pecal" ženske. Tukaj vidim, da ima smisel za humor samo par ljudi, iz moderatorjev mogoce samo Devi in se par recimo.
Ce se cutis uzaljenega z moje strani samo reci in se takoj poberem iz tega foruma, ker smo si ocitno prevec razlicni in ne bomo nasli nobenih skupnih tock. Pa poglčej si raje, kaj pisejo predstavniki GAPE foruma na mojem forumu:
"Ne umišljaj si da si bog i batina.
Pokvarjen si, da kar smrdi iz tebe.
Pokvarjenc predrzn.
Sram te je lahko, delaš se nekega poštenjaka si pa navadna pizda katoliška umazana. "
Recite jasno, ne maramo drugačesmilečih na tem forumu, sploh pa ne kristjanov, ceprav nikjer nisem trdil, da sem kristjan, bom razumel in me 100% ne boste več videli, sploh pa ne da bi objavljal, če ne razumete heca.
mal je že brez veze tole ratal
ironija - čeprav 'samo'
gape wrote on 07.06.2002 at 19:26:12:brus-li sm te že enkrat prosu da v ljudeh ne išči dvojnosti, jih ne spravljaj v dvojnost. sploh s takimi ki jih napišeš kao 'zahec', ker se tebi zdi sarkazem kul, (
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...) ampak sarkazem je v bistvu laž in eni ne razlikujemo med lažjo in resnico, za nas je vse resnica in če napišeš kar napišeš, mi to vemo da je resnica, ker tvoja senca včasih upravlja s tabo in pol ti napišeš tak text ... jest naprimer sm ga tko tud zašteku ... direktno sovpletena mogoče ne ... in še kdo drug tudi ne ...
kaj je zate ironija, kaj resničnost in kaj Resnica, veš samo ti. jest vem da vse kar človek materializira, to je. in če materializiraš texte na forumu, si ti tisti teksti.
texti pak, govorijo sami zase.
me zanima kdo je ta 'predstavnik' 'gape foruma' (pravilneje foruma Svet pogovorov, foruma ki teče na strežniku,
www.gape.org).
preprosto ni res da ne maramo drugačemislečih (tukaj vem da lahko govorim za veliko večino forumovcev), zadovoljni smo z vsakim novim članom, ki nam prinese nov pogled na svet. dejstvo pa je, da smo zaradi tega, ker smo nekoliko drugačni, ker ne sarkiziramo in ironiziramo vsega kar nam pride pod noge (, oči in prste) in ker nas nihče ni razumel, kakšni smo to čudni ljudje, zato smo po propadu prvega foruma, foruma vrat22 naredil ta forum, s perfect backupi, perfect odzivnostjo in dosegljivostjo. to gape zagotavlja. dokler je on tuki, bo tud forum tuki.
mogoče bi si lahko prebral beta Pomembno
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1057244...... bi ti mogoče potegnl, še preden si napisu, da devi sploh ni moderator
npr:
Splošno, aktualno ...
Pogovori o temah ki nas zanimajo; new age, duhovnost, filozfija ...
Moderators: Edi, A., gape
btw
ste opazl da sta med Agape samo pikica, vejica in presledek ???
da ne bom dolgovezu, ker se mi ne da ...
gape wrote on 09.05.2003 at 12:04:09:ja sistem je tak da se reakcija zgodi na akcijo.
...
ampak
se mi ne da zgodbice pisat.
če me brcaš v rit en časa, te pustim, in sprejemam, sm si že zaslužu, ampak ko me rit že cela boli, se obrnem okol in te ubijem.
in to ne pomeni da te nisem sprejel, ampak da nimaš kej kle delat, nimaš kej ljudi v rito brcat. brci sebe, drugim pa razlož kolk to boli, da tud drugi ne bodo brcal drugih v rit.
... tHE mATRIX iS wATCHING yOU ...
to zadnje mogoče ne velja zate izganjalec ampak tko je!
in o nesprejemanju (nas tebe) sm izpod tvojih prstov danes že bral.
exorciste imajo pač samo kristjani, vsaj oni so edini, ki jih tako imeujejo ... človek pač sklepa da si kristjan ... vsaj v osnovah ... dočim, ko te človek bere, vidi da niti krščanskih načel ne spoštuješ ... kamoli jezusovih ...
mhm aryan ... kaj te muči enakopravnost?
boš seveda to začel razpredat na unem topicu ...
*Svetnik nikdar ni tisti, ki se ima za svetnika, ampak ga drugi ponavadi po smrti proglasijo za svetnika, po njegovem zivljenju sodec.*
to je tko samo v krščanskem delu sveta
ponekje ga kr med življenjem že prepoznajo in si z njim pomagajo seveda ...
no ja ... kmal boš postal tak kt mi izganjalec, k se tolk z nami družiš ... al si prčakvou da bomo mi za tabo potegnl?
povej mi ... kakšna je tvoja namera?
vam povem zgodbico o tem kako srake, kavke, vrane ipd preganjajo orle?
... mah ... sej je brez veze ...