stoychi wrote on 22.08.2003 at 12:46:06:1. okarakteriziral sem te tako, kot si se ti sam, saj si sam izjavil da si prestrašen in da trpiš, tolažili pa so te že kreden in celo gape
no, pol pa bom se jaz tebe okarakteriziral kot si se ti sam. "sem popoln, dosegel sem vse kar se dosezti da, sem dokoncno izpolnjen in zadovoljen, spoznal sem sebe in sem ugotovil, da sem Bog, torej sem najvisji, sem absolutno neomejen, svoboden in popolnoma neodvisen".
vabim vse ljudi, ki bi se radi na lastne oci prepricali v zgornje trditve, naj se zglasijo pri stojchi-ju. in tudi tebe stojchi vabim tja k tebi, v domeno prave iskrenosti.
Quote:Sam znotraj sebe direktno vidim in čutim
to svetlobo v popolni temi
in zame je to sam moj Bog
s tem ko pozornost usmerjas v "tvojega Boga", se prikrajsujes pogleda na Absolutnega Boga.
Quote:Poglej aryan jaz sem tu za tiste,
ki bi jih utegnila zanimati ta njihova notranja svetloba,
ti pa si tu zato, da pač prepričuješ ljudi,
da je za njih najbolj taprava zgolj tvoja vera,
Hare Krišna (nimam nič proti)
Hare Krišna ni vera. Hare Krišna sta sveti imeni Boga. tisti, ki ju recitira brez zalitev, v poniznem in iskrenem duhu, bo scasoma lahko videl "onkraj" te svetlobe, ki jo ponujas ti. tudi tebi bi prijal "tisti razgled".
Quote:zame nobena vera ni dovolj dobra,
razen moje ljubezni do in iz lastnega srca.
od tam tudi prihaja ta moj duh,
od kje pa prihaja tvoj?
mogoče iz tvoje glave?
mogoce, ali pa ne?

mogoce pa tvoj prihaja iz glave in moj iz srca, mogoce pa ne?

mogoce pa najin prihaja iz glave, in se srca sploh se nisva dotaknila, mogoce pa ne?
Quote:Tehnike same so manj pomembne od iskrenosti, resnicoljubnosti in odprtosti do svojega lastnega srca.
iz iskrenosti, resnicoljubnosti in odprtosti srca spontano prihajajo pripadajoce tehnike. skupaj grejo z roko v roki. ni, da je ena manj ali pa vec pomembna.
Quote:Tu se ne moreš ustavljati, tudi če to hočeš, ali greš naprej, ali pa nazaduješ, tako to je,
lahko pa tudi pomagaš tistim,
ki te prosijo za tvojo pomoč.
ce nekaj imam (oz. se mi zdi, da imam) je vedno treba najdt razmerje med tem da "drzis le zase" (skopusnost), in med tem, da nekoga v tisto svoje "posiljujes" (nadutost). vmes je stanje "socutja in ljubezni", ta pa ne pozna niti skopusnosti, niti prisile.
Quote:3. kako to vem,
No toliko sem pa že jasnovidca, da to lahko vidim a ne?
no me veseli, da si jasnovidec. videti veliko je res boljse kot videti malo. ampak tudi videti veliko se razlikuje od videti "vse".
Quote:4. Čas je:
ena največjih iluzij,
s katero se mora ves čas,
spopadati vsak od nas,
tudi ti
cas ni iluzija. cas je realnost, s katero ima veliko ljudi probleme ja. sploh tisti, ki se trudijo ohranjat sedanjost (tu in zdaj) brez, da bi razresil prihodnost in preteklost. samo zapreti oci oz. ju zanikati ni dovolj. in tudi tisti, ki se bori proti casu, je ze v zacetku obsojen na poraz. le ce se predas Gospodarju casa, ti ta ne bo vec delal tezav. nasprotno, cas bo postal tvoj prijatelj.