titud wrote on 18.07.2003 at 13:51:36:Trpiš ne morda očitno, maš pa v seb zato eno tesnobo, kar tko eno, ki pozroča blokade pred vsem, tud pred tistm, ki te ne bi rablo blokirat in kar veze nima s konkretnim drugim oz. z odnosom do konketnih drugih.
Že mrbit, ampak kar pošrek pa tega ne bi trdila, še najmanj pa to, da povzroča blokade pred vsem ...
Se mrbit spomniš kakega ilustrativnega primera?
Sicer pa, za tiste, ki se tudi kompleksnosti lastnih občutkov, doživljanja in delovanj ne bojimo, pa čeprav nam včasih niso prav nič zabavni ali pa kaj hitro jasni, pa itak ni panike; še posebej, če smo prepričani, da je vse za nekaj že dobro, ane. Ko pa npr. vemo oz. nekaj pri sebi zaznamo, da bi blo "treba" spedenat oz. naprej premaknit, pa nič ne naredimo, je pa itak jasno, da nam bo točno to na pot hodilo (v najrazličnejših "lekcijah"), dokler enkrat zaprmej ne bomo ... vsaj začel.
titud wrote on 18.07.2003 at 13:51:36:Se zgodi, da te je strah tud na sonce it, čeprav bi ti socne pasov, a ker je velika verjetnost, da bo pasalo tud kakšnemu drugemu rajš ne greš, ker te stiska, kaj vse lahko iz tega rata.
Ti, sebe pa res mal težje vidim v taki sliki, "da ne bi na sonce šla, ker bi me stiskal, kaj vse iz tega lahko rata". Se pa vsekakor v tisti drugi, "da na sonce grem, ker me zanima, kaj vse iz tega lahko rata, pa četudi me kaj stiska". Učinkovita rcnija, meni.
titud wrote on 18.07.2003 at 13:51:36:Nikol skratka ne veš, kako se ti potlačene stvari lahko manifestirajo...
Saj itak skoraj nikoli ne veš, kako se bo katerakoli manifestirala - večina stvari, ne le morebitno potlačene, zatorej ... živela nepredvidljivost in pestrost!
ARS