sem bil na dopustu tko da ste me skori prehitel s tem da bi sprejel neki kar nisem niti prebral?
bom prebral pa dopolnil, da ne bo nekih neskladij not:
predvsem tole
Threade in topice posameznega avtorja se lahko premika v katerikoli drug del foruma le s soglasjem avtorja;
s tem se jaz ne strinjam sem spisal že prej to, da to tako kot je napisano zame ne pride v poštev.
to ni nič takega sam naj se to črta ven, kot snovalec in ustvarjalec tega foruma, vem da je forum čist z drugega vidika urejen, to ni nikol blo opcijsko, da bi folk stvari po svoje kamor mu sede dajal.
če to sprejmemo je to je pol anarhija, majbe je to blodbnja od drugega snovalca foruma gapeta, moja to zih ne, moja je os, os pa je tak, da je nekje nekaj ljudi, ki gledajo na to da so stvari zgledno urejene in tudi posegajo vanje, če temu ni tako in zagotavljajo okolje za razvoj novih stvari.
to je z javnimi stvarmi, doma pa lahko vsak svoje blodi naprej, ma svoj forum če hoče, sam vse od topica, področja lahko spreminja, dodaja, daje kamor hoče... tle pač ne, tle to delajo moderatorji, tisti, ki to čutijo, da je treba.
do zdej je blo tko thredov nismo kaj dost premikal oz morediraral, ker ni blo potrebe, ne zato ker je to os...
ostalo sploh še nisem prebral je pa velik tega sam bom šel zdej brat da vidm, mi je gape prejšen teden omenil da naj pregledam, pa bom dans.
bom še namen in zgodovino pol dodal.
mam zdej mal več časa med dopusti... 8)