Draga moja zeno!
Znas i sama, da od 09.06.-09.07.2006 traje svjetsko nogometno prvenstvo. Molim te, da za taj period zapamtis par stvari (mozes ovaj papir staviti na frizider!!)
1. Savjetujem ti, da redovno citas "Sportske novosti". Tako, kad zazelis provesti vrijeme sa mnom - imamo o cemu pricati!!
2. U poznatom periodu, ako kojim slucajem dodjes do daljinskog, savjetujem ti, da ni ne pomisljas koristiti isti!!! Televizija je moja i samo MOJA, u svako doba noci i dana!!
3. Ako slucajno moras proci ispred TV-a (u toku utakmice-bilo koje), molim te, da to uradis puzajuci!! Ako ti padne na pamet, da se prosetas u tangama ili gola ispred istoga (gore navedenog) TV, sa namjerom, da me izazoves na Seks, zaboravi, jer bi se mogla jos i prehladiti, a nemam namjeru jos i da se brinem o tebi!!
4. Tokom svih utakmica bit cu slijep i gluh! Ne pomisljaj, da cu odgovorit na telefon, otvoriti vrata ili nedo bog, pricuvati malu!!
5. Savjetujem ti, da u frizideru uvijek ima hladnog pica i raznih pizzetta za grickanje!!
6. Molim te, ali stvarno te molim, ako moj tim koji put i izgubi, postedi me komentara tipo: "Nemoj se ljutiti, pa to je samo igra!" ili "Drugi put cemo pobjediti!" Ako mi tako nesto kazes, naljutit ces me jos vise i manje cu te voljeti!!
7. REPLAY golova su vrlo vazni!! Ne zanima me, sto sam ih vec vidio!
8. Poruci tvojim prijateljicama, da se ne poradjaju i da ne organiziraju nista vazno, gdje bi i ja trebao biti prisutan, jer ces dobiti uvijek isti odgovor - NE!
Za sada mislim, da je dosta i znaj, da te puuunoo, puuuunoooo volim!!
Dobro jutro,

ARS