Quote:Praviš, da je takih učiteljev kot prem rawat v Indiji na tisoče, vendar zanimivo nikomur od teh učiteljev ni do zdaj uspelo napolniti do zadnjega kotička največjega stadiona v Indiji, ki ima več kot 120.000 sedežev, razen prem rawatu.
pol vam jih najbrz ne bo tezko zbrati 900 v Slo
Quote:Njega danes poslušajo in spoštujejo hindujci, kristjani, muslimani in pripadniki drugih religij in sekt. Njega sledijo in poslušajo celo v Vatikanu, da o raznih vladnih predstavnikih raznih držav niti ne govorim.
Tudi naši vladni predstavniki ga pridejo poslušat in tako je tudi prav.
pol pa se sploh
Quote:Jaz sam sem samo eden od dvanajstih milijonov prem rawatovih učencev, koliko sem dober, oziroma slab vem le sam. Vem, da bi lahko bil boljši, vem pa, da bi bil lahko tudi slabši.
a mi nisi ti enkrat ze direktno odgovoril da si dosegel ze vse kar se dosezt da?
Quote:Glede na dejstvo, da letos ni tovrstne prireditve niti v Italiji, niti Avstriji, Franciji, niti Nemčiji, niti Grčiji, kamor vse je bil povabljen
a so tam prireditve odpadle iz podobnih razlogov... premalo kvantitete obiskovalcev?
Quote:...in kjer ima mnogo več svojih učencev, bi že v tem trenutku dvorano Cankarjevega Doma lahko napolnili samo s temi gosti, verjetno pa bi bila tuda hala Tivoli že premajhna.
jah, pol pa v Slo res ne bo problem...
ne vem zakaj bi te...
Quote:trenutno me bolj napenja skrb, da nam ne bo uspelo v tako kratkem času zbrati par sto gostov za Prem Rawatovo prireditev v C. D.
ah, naj te ne skrbi prevec...
Quote:Dva od vas sta izrazila dvom v M. učenje, vendar nista argumentirala zakaj.
Dvom in strah je tisti hudič, ali satan, ki vsakemu dela probleme in težave, zakaj se ga ne bi rešil, če se ga lahko.
sej teb je to ze uspelo, a ne stojchi?
scier pa itak ves da...
Quote:Včerajšnja razočaranja in jutrišnji strahovi,
sta dvojčka tatov, ki nas ropata od ZDAJ.
torej, ne skrbi.