Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 16
(Read 75358 times)
ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Re: Še mal resničnega heca 4.
Reply #15 - 20.06.2003 at 13:47:59

Psi se tuku
Mujo imao pit-bulla, a Haso imao vučjaka. Potuku se dva psa i pit-bull zakolje vučjaka. Haso ode i kupi drugog psa. Ovaj put kupi dogu. Potuku se ponovo psi i ponovo pit-bull pobijedi. Haso ode i treći put kupiti psa. Ovaj put kupi šar-planinca i ponovo pit-bull pobjedi. Haso se stvarno naljuti i ode si kupiti novog psa. Vraća se Haso za dva dana kući i dovodi jazavčara. Mujo se počne smijati i odu dva psa iza nekog grma i tu se počnu tući. Nakon nekoliko minuta vraća se jazavčar sa pit-bullovom glavom u ustima. Mujo stane plakati i kaže: "Znaš li ti koliko sam ja platio toga pit-bulla?!", a na to će Haso: "A da li ti znaš koliko sam ja platio plastičnu operaciju ovoga krokodila?"

Kondom
Došao Ivica u školu s kondomom na glavi. Pita ga učiteljica:
- Pa dobro Ivice, čemu to? Na to će Ivica: - Pa valjda sam i ja neki kurac u ovoj školi.

Redaljka
Vozili se Mujo i Haso za Vakuf. Kad stopira jedna žena i oni stanu. Pitaju oni nju: "Gdje ćeš, ženo?" "U Vakuf", odgovori ona. "A što ćeš nam dati ako te odvezemo?" "Dat cu vam košaru jabuka." "E, bolan Haso", pita Mujo "trebaju li tebi jabuke?" "Ne trebaju." "Onda vozi!" Voze oni dalje i druga žena stopira. "Gdje ćeš, ženo?" "U Vakuf." "A što ćeš nam dati ako te povezemo?" "Evo, imam punu košaru krušaka." "E, bolan Haso, trebaju li tebi kruške?" "Ne trebaju." "Onda vozi!" Voze oni dalje i stopira još jedna žena. "Gdje ćeš, ženo?" "U Vakuf." "A što ćeš nam dati ako te povezemo?" "Pa, dat ću vam redaljku!" "E, bolan Huso, što je to redaljka?" "Nemam pojma. Znaš li ti?" "Ne znam ni ja." Upitaju oni ženu: "E, bolan ženo, što je to redaljka?" "To ti je: Skinem gaće - dam jednom, pa opet skinem gaće - dam drugom." "E, bolan Huso, trebaju li tebi ženske gaće?" "Ne trebaju." "Vozi dalje!"

Rano ranije
Došao Mujo ranije kući sa posla, i zatekne Fatu sa Sujom u krevetu. "Pa bona Fato kako te nije stid, ja tu radim 12 sati dnevno, crnčim kako bi ti uživala... A i ti Sujo mogao bi prestat' dok ja pričam."

Na uhu
Mujo oblijeće mašinu koja mu je odsjekla uho. -Šta je bilo Mujo? pita ga kolega Haso. -Tražim nešto. -A što, bolan? -Pa, uho Haso! -Koji će ti kurac uho? -Ma, imao sam cigaru na njemu...

Cat
This cat, is a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, an cat, idiot cat, bussy cat, for cat, 20 cat, seconds cat. Sada pročitaj poruku bez riječi cat.

Vlak
Stoju crnka kraj pruge i ponavlja: "21, 21, 21, 21..." Dođe plavuša, vidi što ova radi i počne i ona: "21, 21, 21, 21..." Dođe vlak i pogazi plavušu, a crnka: "22, 22, 22, 22..."

Zbog *asti
Koja je razlika između sladoleda, pi*ke i guzice? Sladoled se liže zbog slasti, pi*ka zbog strasti, a guzica zbog vlasti.

Na rijeci
Došla plavuša na rijeku i želi prijeći na drugu stranu, ali nema mosta, nema čamca i ne zna što da napravi. Ugleda na drugoj strani drugu plavušu i pita ju: -Kako da prijeđem na drugu stranu? Ova joj odgovori: -Pa ti već jesi na drugoj strani!

Akcija na nudističkoj plaži
Došao starčić od sedamdeset godina na nudističku plažu. Budući da se treba učlaniti, a članarina je skupa, uprava plaže mu je rekla da besplatno provede jedan dan i da se nakon toga odluči želi li postati član. I tako, ide on okolo, vidi puno lijepih djevojaka (koje nije vidio desetljećima uživo), uzbudi se, pridje jednoj, ona ga odvede u neki grmić i oni obave stvar. Šeta on dalje, sav sretan i prposan, kadli mu padne cigareta na pod. Kad se sagibao da ju digne, osjeti da ga je netko zguzio. Na kraju dana dodje u direkciju plaže, ispriča što mu se sve dogodilo i kaže da se ipak neće učlaniti.
- Pa dobro, zašto se nećete učlaniti, zar vam se ne svidja sto možete imati lijepe i mlade žene svaki put kad vam se digne? - E sinko, u mojoj dobi se uzbudim jednom u tri mjeseca, a cigareta mi padne iz ruku barem pet puta dnevno.

Telefon
Nazove plavuša te upita: -Oprostite, jesam li dobila 111-555?- S druge strane žice odgovara (takoder plavuša): -Ne, dobili ste sto jedanaest petsto pedeset pet. -Onda oprostite što sam vas probudila. -Nema veze, ionako je zvonio telefon.

Patuljci
Vozi se Mujo šumom kad pred njega izleti neki crveni patuljak. Mujo izade i stane mu psovati sve po spisku i upita ga: "Koji si ti?" A patuljak odgovori: "Ja sam crveni patuljak i ja sam peder, imaš li što za jesti?" Mujo se sažalio, pa mu dao. Vozi on tako dalje i pred njega iskoči zeleni patuljak. Mujo njemu opet sve po spisku i upita ga: "A koji si pak ti?" A patuljak odgovori: "Ja sam zeleni patuljak i ja sam peder, imaš li što za popiti?" Mujo se opet sažali, pa mu da. Vozi ti on tako dalje kad pred njega iskoči plavi patuljak. Mujo izade i reče: "Dobro, dobro. Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si, a što ti sad hoćeš?" A patuljak će: "Vašu prometnu i vozačku."

Golman
Zašto je pička najbolji golman na svijetu? Brani odjednom dvije lopte, a glavnog napadača tjera na povraćanje.

Bolestan?!
Zaposlio neki gazda novog radnika. I zaista, kao po preporuci, ovaj se pokaže kao najbolji radnik ikad. Ali, u ponedjeljak, javlja se radnik telefonom: -Gazda, oprostite, ja danas ne mogu doći. Bolestan sam. -Nema veze, reče gazda. Radnik dođe normalno u utorak raditi i radi normalno cijeli tjedan. No, u ponedjeljak on opet nazove da neće doći pošto je opet bolestan. Gazda već pomalo ljut i začuđen, no popusti pošto mu je to ipak najbolji radnik. No počne se to ponavljati - svaki ponedjeljak ovaj ne dolazi pošto je bolestan. Na kraju gazda popizdi i upita ga: -Čovječe, daj mi ti lijepo reci zašto si ti svaki ponedjeljak bolestan. Ovaj mu odgovori: -Ha, znate, ja svaki ponedjeljak krenem na posao, pa usput na putu svratim do sestre, da je vidim, malo popričam, i znate kak to ide, simo-tamo, bla bla i na kraju završimo na tome da se jebemo cijeli dan kao ludi. Na to će gazda: -Isuse, pa to je odvratno. A radnik veli: -Pa jesam li vam rekao da sam bolestan?!

Pijanac časti
Pijanac ide glavnom ulicom, zaustavi se i počne pišati. Policajac ga spazi i uzvikne: "Sram vas bilo! Kazna 50 kuna." Pijanac traži po svim džepovima i konačno pronađe 100 kuna. Sada policajac traži 50 kuna za vratiti, ali ih ne moze naći. Na to će pijanac: "Pišaj i ti - ja častim!"

Trudnoća
Razgovaraju dva pedera: -Dragi, mislim da sam trudan! -Po čemu to zakljucujes, maco? -Kasni mi stolica već 7 dana!

Hemoroidi
Šetali Mujo i Fata ulicom, kad Fatu zaboli uho. -Joj!- vrisne Fata -zaboli me uho! -Ne brini bona- reče Mujo i poljubi ju u uho. -Joj, moj zub!- vikne Fata kasnije -Ne brini bona- reče Mujo i poljubi. Neki starac ih je gledao s prozora i povikao: -Ej bolan, dal' ti lječiš i hemoroide da i mene poljubiš?

Husina selidba
Preselio se Huso u novu zgradu i jednog dana krenuo Mujo da ga posjeti. Na prvom katu Mujo ugleda čovjeka koji tuče glavom o zid, on se začudi te nastavi dalje. Na drugom katu dvoje mladih vode ljubav, a Mujo sa čuđenjem produži dalje. Na trećem katu stoje muškarac i žena goli, žena drži njega za jaja, a sebe za sisu, a muškarac sebe za spolovilo i u drugoj ruci kišobran. Na četvrtom katu stanovao je Huso. Kad Mujo dođe kod Huse reče mu: -Sve je u redu ali jesu li normalni ovi što zive u tvojoj zgradi? A Huso će: -Ma onaj na prvom katu je malo skrenuo u ratu pa ..., oni na drugom su mladi bračni par pa žele pokazati svima da se znaju je*ati... Mujo: -Ma dobro i to, ali ono na trećem, to mi nije jasno! Huso: -Aha, ma to su ti dvoje gluhonijemi - ona njemu kaže - hajde kupi jaja i mlijeka, a on njoj - hoću kurac, vani pada kiša.

Djevojčice
Sjede 2 djevojčice u parku i priđe im starac, nudeći im bombone i pitajući ih može li ih maziti. Sutra se priča ponovi, ovaj put je bila čokolada, a u pitanju su bile grudi, treći dan griote, a u pitanju spolovilo. Odlazi starac kući treći dan, a djevojčice će razočarno:-Ma dok nas ovaj pojebe, dobit ćemo šećernu bolest!

Preciznost
Drži Franjo govor, kad prozuje dva metka. Odmah se bace čuvari na njega, a atentatora uhapse. "Dobro, kako si ga mogao fulati sa tako dobrom puškom i još si tako dobar strijelac?". "Kako ne bi, kad su me svi u publici lupali po ramenu i vikali: Ajde sad! Ajde sad!".

Sveti rat Siniša
Zašto žene ne mogu izgubiti rat od muškaraca? Zato što one imaju dvije bombe, a muškarci samo pištolj na vodu koji tek ponekad štrcne.
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #16 - 21.06.2003 at 18:34:53

Imao Mujo macku i nije znao kako da je se rijesi. Sretne on Hasu i pozali mu se, a ovaj ce njemu:
"Slusaj, Mujo, vrlo jednostavno. Odnesi macku dva bloka dalje i ostavi je tamo."
Uradi Mujo tako navecer, ali vec sljedece jutro eto macke nazad.

Sretne on opet Hasu i kaze mu sta se desilo.
"Jebi ga, Mujo, pametna neka macka, ali nista ne brini, odvedi ti nju na kraj grada, pa se nece vratit."
Ucini tako Mujo istu vecer, budi se on radostan drugi dan, otvara vrata, kad eto ti macke opet ispred kuce!

Sad Mujo vec nervozan, napadne on Hasu, a ovaj ce njemu:
"Slusaj, boli me za tebe i tvoju macku! Odvedi je u tri ... , odvedi je u sumu duboku i ostavi je tamo, pa cemo onda vidjet da li ce se vratit!"

I tako bi. I sretose se Mujo i Haso tek nakon mjesec dana i stade se Haso izvinjavat:
"Ma izvini sto sam bio onako ljut zadnji put, znam da se zbog toga nisi javljao... Nego, jesi li se rijesio macke?"
"Suti, bolan Haso, da nije bilo macke, ne bih se znao kuci vratiti!"
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #17 - 23.06.2003 at 21:13:05

.... SOMEDAY WE'RE ALL GONNA .... DIVE...

je imel zadnjič na morju napisano na majici en tipček, potapljač, seveda...
pod napisom pa cel kup figur ljudi, med katerimi eden obrnjen z glavo navzdol in mehurčki okrog sebe...  Grin
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #18 - 23.06.2003 at 23:23:31

4495.1

Remembering Your Spirit- Guidelines for Enlightenment

1. Be a fundamentalist, make sure Fun always comes before the mental.
Realize that life is a situation comedy that will never be cancelled. A
laugh track has been provided and the reason why we are put in the
material world is to get more material. Have a good laughsitive twice a
day and that will insure 'regularhilarity.'

2. Remember that each of us has been given a special gift—just for
entering. So you are already a winner!

3. The most powerful tool on the planet today is Tell-A-Vision. That is
where I tell a vision to you and you tell a vision to me.

4. Life is like photography. You use the negative to develop.

5. It is true. As we go through life thinking heavy thoughts, thought
particles tend to get caught between the ears, causing a condition
called truth decay. So be sure to use mental floss twice a day. And
when
you're tempted to practice tantrum yoga, remember what we teach in
Swami's Absurdiveness Training
Class: "Don't get even, get odd."

6. If we want world peace, we must let go of our attachments and truly
live like nomads. That's where I no mad at you, you no mad at me. That
way, there will surely be nomadness on the planet. And peace begins
with
each of us. A little peace here, a little peace there, pretty soon all
the peaces will fit together to make one big peace everywhere.

7. I know great earth changes have been predicted for the future, so if
you're looking to avoid earthquakes, my advice is simple. When you find
a fault, just don't dwell on it.

8. There's no need to change the world. All we have to do is toilet
train the world, and we'll never have to change it again.

9. If you're looking to find the key to the universe, I have some bad
news and some good news. The bad news is — there is no key to the
Universe. The good news is — it has been left unlocked.

10. Finally, everything I have told you is channeled. That way, if you
don't like it, it's not my fault. And remember, enlightenment is not a
bureaucracy. You don't have to go through channels.

by Swami Beyondananda

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #19 - 24.06.2003 at 21:27:20

Strossmajerova ulica u Sarajevu

Dosao mucavac kuci i pod prozorom nadje mrtvog konja.
Brzo uzme telefon i nazove komunalno.
- Dddddoooob...bar  veecc...cer, jelli kommmunalno?
- jest - odgovori glas s druge strane - kako  vam mogu pomoci?
- maaa, ccccuj....ccccujte, issspod mo.. mo.. mo..  mog prooozora
je mrtav kkkkkonj, tttrebbalo bi ggga od.. od..  odnijet!
- dobro, a koja je to ulica?
- s... s... s... s... s... s...
-  jeli Strossmajerova?
- ma nnne neego s... s... s...! i kako nije mogao  izgovoriti mucavac
poklopi slusalicu. Malo se smiri, a potom ponovno  nazove.
- ddddobbbar veeceeer, jjjj jeli kom komunalno?
- jest  recite!
- ma immma mrrrtav kkkkonj na uliccci i tre.. tre.. trebalo bi ga
od..od..od.. odnijet.
- a koja je ulica?
- s... s... s... s...
- je li  Strossmajerova?
- ma nije negggo s... s... s...! i opet mucavac  poklopi.
Nakon pola sata nazove ponovno sad vec totalno ljut.
- dddddobbbaarr  vee.. vee.. veeer, imma mr.. mrtav konj tu na na na
ulici, tttrebbbalo bi  ga od.. od.. odnijet.
- a koja je to ulica?
- ma ova s... s... s... s...
- je li  Strossmajerova?
- da!
- pa kako sad strosmajerova kad do sada nije  bila!!!
- ma dovukkkko sam ga do Strossmajerove, pizzzzzzda  ti matttterina!
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #20 - 24.06.2003 at 21:42:19

LOL!!!
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #21 - 30.06.2003 at 16:32:18

Three guys and a lady sitting at the bar talking about their professions. The first guy says:
"I'm a Y.U.P.P.I.E, you know... Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist."
The second guy says:
"I'm a D.I.N.K, you know...... Double Income, No
Kids."
The third guy says:
"I'm a R.U.B, you know..........Rich, Urban Biker."
They turn to the woman and ask her:
"What are you?"
She replies:
"I'm a WIFE, you know... Wash, Iron, crappity smack, Etc."  Grin
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #22 - 02.07.2003 at 08:28:24

Vraća se Mujo u potpuno novom Mercedesu iz pečalbe i na samom ulazu u njegovo selo eksplodira guma.
Stane Mujo, u nevjerici gleda gumu pa misli:
Nemoguče, pa kako se to desilo, novi auto, k tome Mercedes, smijat će mi se raja!
Brzo, dok ga nitko nije vidio, zaveze auto u nekakvo grmlje pa počne skidati kotač.
Odjednom, niotkuda, stvori se Suljo: Ej Mujo, vratio si se! Pa nisam znao! A što to, bolan, radiš?
A eto, skidam kotač, odgovori ovaj.
Obilazi Suljo oko auta, gleda, zaviruje, pa dohvati kamenčinu i baci ju u prednje staklo.
Ja ću uzet radio, veli on.

Došao tako Mujo iz Njemačke pa maše mobitelom Fati ispred nosa:
Vid, Fato, telefon a nema žice! Moš da šečeš i pijacom i kasabom i da telefoniraš!
Veli fata: Ajd ne seri Mujo dje može telefon bez žice da bude, tu mi se sa nekim tranzistorom preseravaš.
Misli Mujo, sad ću ti ja pokazat što je nova tehnika pa napuni kadu vodom, izvali se u nju,
nazove Fatu mobitelom i kaže: Fato, evo me u kadi, ajd mi dodji oprat ledja.
Ne mogu, bolan vratio se Mujo.
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #23 - 02.07.2003 at 12:54:41

Mujo na tržnici prodaja usnjene jakne.
Mimo pridrvi zmikavt na mopedu, eno jakno ukrade in zbeži.
Mujo se žalosten obrne k svojemu poslovnemu partnerju Hasu in mu reče:
Haso, evo otišla jakna.
Haso ga vpraša: Po kojoj ceni?
Mujo pa nazaj: Po nabavnoj!
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #24 - 02.07.2003 at 15:37:47

Jesus and Satan were having an ongoing argument about who was
better on the computer. They had been going at it for days, and
God was tired of hearing all of the bickering. Finally God said,
"Cool it! I am going to set up a test that will run two hours,
and I will judge who does the better job."

So Satan and Jesus sat down at the keyboards and typed away. They
moused. They did spreadsheets. They wrote reports. They sent
faxes. They sent emails. They sent out emails with attachments.
They downloaded. They did some genealogy reports. They made
cards. They did every known job. But 10 minutes before their time
was up, lightning suddenly flashed across the sky, thunder
clapped, the rain poured, and, of course, the electricity went
off.

Satan stared at his blank screen and screamed every curse word
known in the underworld. Jesus just sighed. The electricity
finally flickered back on, and each of them restarted their
computers. Satan started searching frantically and screamed,
"It's gone! It's all gone! I lost everything when the power went
off!"

Meanwhile, Jesus quietly started printing out all of his files
from the past two hours of diligent work. Satan observed this and
became irate. "Wait! He cheated! How did he do it?"

God shrugged and said, "Jesus saves."
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #25 - 02.07.2003 at 16:23:25

Farmer je imel veliko farmo, nekaj delavcev in je redil zivino ipd.. Pa ga poklice nekega dopoldneva delavec po vokitokiju (bila velika farma), pa pravi: šef, štala... povozu sm prasca. Pa rece šef: ja in... vrzi ga v grmovje pa se ne sekiraj... saj jih imamo še veliko. Jah, ko se je pa zagozdil pod dzipa pa ga ne morem dobit ven ko tako cvili pa opleta. Glej, zadaj imaš puško pa ga ustreli in ko se umiri ga potegni izpod avta pa ga vrzi v grmovje. BUM! OK šef, sem ga ustrelil spravil ven in vrgel v grmovje... kaj naj pa naredim z njegovim motorjem. Plava lučka še vedno utripa...

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #26 - 02.07.2003 at 16:41:47

Na radijsko postajo med oddajo "v živo" nekdo poklice.
>
> Poslušalec: "Dober dan, tukaj Tone iz Ljubljane."
>
> Voditelj: "Pozdravljeni, Tone, kaj bo dobrega?"
>
> Poslušalec: "Danes zjutraj sem v Argentinskem parku našel denarnico s
precej
> denarja in dokumenti."
>
> Voditelj: "Koliko pa je denarja?"
>
> Poslušalec: "Malo cez tristo tisoc pa kartice."
>
> Voditelj: "A se da z dokumentov razbrati, kdo je lastnik?"
>
> Poslušalec: "Ja, to je neki Lojze Novak iz Medvod."
>
> Voditelj: "In kako lahko gospod Novak pride do vas?"
>
>  Poslušalec "Saj ne klicem zaradi tega. Zavrtite cloveku kakšno dobro
> glasbo!"
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #27 - 03.07.2003 at 15:42:21

> Ubojica osudjen  na doživotnu robiju, nakon 20 godina zatvora, pobjegne.
> Dok je bio u bijegu, provali u ku?u, i sveže mladi par što je tada baš
> gledao  obavijest na telki kako je nedavno  pobjegao... Ubojica sveže tipa
> za stolac na jednom  kraju sobe, i ženu za radijator na drugom kraju sobe.
> Prišao joj je, i u?inio nešto što je nalikovalo kao da joj ljubi vrat. Zatim
> se naglo ustao, i otišao u  kupaonicu. Koliko je mogao, suprug se primaknuo
> ženi i rekao joj: "Draga, ovaj tip nije  godinama vidio žene. Vidio sam kako
> te  ljubio po vratu, i otrcao u kupaonicu. Samo suradjuj, i radi što ti on
> kaže. Ako ho?e spavati s  tobom,
> prihvati to, i pravi se kao da  ti odgovara. Što god da radi, nemoj mu
> proturje?iti, ili ga naljutiti. Naši životi ovise o tome! Budi jaka! Volim te!"
> Nakon što je ispljunula krpu iz usta,  polugola mu žena odvrati: "Dragi!
> Tako mi je lakše što misliš  tako! Imaš pravo; nije vidio ženu godinama...
> ali on mi nije ljubio vrat... šapnuo mi je u uho kako misli da si  jako
> sladak, i pitao da li imamo Vazelina u  kupaonici. Budi jak! I ja tebe volim!"
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #28 - 03.07.2003 at 15:45:03

Dolenjska definicija oralnega seksa:

... ce te takrat, ko orjes, jebe traktor.
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #29 - 04.07.2003 at 12:28:10

Sjedi Mujo na WCu i napinje iz petnih zila:
 -MMMmmmmMM!
 -MMMMMmmmm!!!
 -MMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!
 kad odjednom nestane struje, a Mujo pocne panicno vristati:
 -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
 AAAAAAAA!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!!

upada Fata sa svijecom u WC i pita ga:
 -Bolan, sto je bilo???!?? sta se deres ??!?!!
 -Uf jebote, dobro je... ja mislio da mi oci ispale!!

Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 16