veronika
5

angeli letijo zato, ker se ne jemlejo resno
Dragi roditelji! > > Vec 3 meseca je proslo kako sam na fakultetu a jos vam nisam pisala. > Stidim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi! Ali > pre nego sto nastavim sa pisanjem ovog pisma, molim vas, sedite! Nikako > nemojte dalje citati ovo pismo stojecki! > Vec su mi skoro potpuno zacelile opekotine i vec sam se skoro potpuno > oporavila od soka sto sam morala da skacem sa cetvrtog sprata. Provela
> sam samo 2 nedelje u bolnici, vid mi se vec skoro u potpunosti vratio a > i povracam samo jednom nedeljno. > Posto sam pozar izazvala sama, moracemo univerzitetu da platimo 350.000 > odstete, ali to nije nista, jer je glavno da sam ostala ziva. Imala sam > srecu, jer je covek, koji stanuje preko puta, primetio sta se desava i
> pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici,a posto nisam > imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela),bio je tako > ljubazan i ponudio mi da predjem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam > je zato sjajno. Inace, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se > zaljubili jedno u drugo i planiramo da se vencamo. Jos se nismo tacno > dogovorili kada, ali hteli bismo da se vencanje odrzi pre nego sto se na > meni primete tragovi trudnoce. Uistinu, dragi moji, bicu majka! Znam, da > jedva cekate trenutak, kad cete postati baba i deda, i potpuno sam > ubedjena da cete bebice (jer cekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi, > sa koliko ste mene okruzivali kada sam bila mala. > Jedina stvar, koja trenutno odlaze nasu svadbu, je da je moj verenik > pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u > bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje > zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu > bolest nazivaju sifilis, ili tako nekako. Znam, da cete mog supruga > docekati sirom rasirenih ruku, i uskoro ce postati deo nase porodice. > To je veoma drag covek, i uprkos tome sto nema zavrsenu osnovnu skolu > veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da > ste vrlo tolerantni, pa vam nece smetati ni to sto je tamnije puti. > Sigurna sam da cete ga voleti bar onoliko koliko > ga ja volim!!! Posto je priblizno vasih godina, slagacete se vrlo > dobro,narocito kad se preselimo kod vas (jer je nas stan suvise mali za > toliko ljudi). Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, > njegov otac je poznati svercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i > moj buduci... > Tako, sada, kada sam vam sve opsirno opisala, mislim da je vreme da vam > priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije nista, nisam ni bila u > bolnici, nemam ni verenika ni sifilis, niti nikakvog crnca. Istina je > ta, da sam pala iz matematicke analize i makroekonomije, a iz > informatike sam se provukla, pa sam htela da vam pokazem da na ovom > svetu postoje i gore stvari od ovih! Ljubim vas, vasa cerka > >
|