Tale enakopravnost pa verjetno prej kot ne meri na enakost in sem zagovornik, da si na splošno nihče ne lasti ene rase ali drugega spola. Če pa bo človeštvo vztrajalo z odnosom do lastništva po zgledu nas zahodnjakov, pa kmalu to sploh ne bo več problem

Samo da se emancipirajo še vzhodnjaki-nje..
"Ta lepši" drugi spol ima za prizemljene to vlogo, da privlači, pritegne, prepriča, obnori, zapelje, napelje in osvaja so-človeka, da ta ne dremlje, bluzi, blodi ali kako drugače izkorišča večjo moč? Zveni kritično, kajti tega na splošno ne znamo dobro opravljat? Če samo pogledaš vse te velike Barbike in Kene, kakšna je ta higijena plastičnih stranišč?
Tangice? Imam jih v razmerju na ostale gate tam nekje 10 posto, nosim jih pa tam nekje okrog enga do dva.
Moje opažanje v zvezi njimi: jaz bi spremenila ime v tankice se mi zdi primernejše. In še to, da so glede na "tanko-debelo" kombinacijo mnogo hitreje rjavo obarvane kot sicer katerekoli druge spodnjice. Sem pa ravno te dni slišala, da se da kupit že take, da bodo prenesle tudi vložek. Kaj čm-o pa zdaj? Ime verjetno izvira iz nasprotiležeče in prilegajočese "lojzke" enakostraničnega trikotnika polovic, ima pa morda celo več skupnega kot tamponska država s tamponom (tistim za vagino). Emancipirani? Jaz imam en listek tam že dalj časa, kot prošnjo verjetno da še bolje prečitam - pa ne za druge, zase prej; lastninska pravica brrrr, pa odvisnost uhuh.
Naslov pomeni tudi, da tangice so za emancipirane.? 8)
Karmen