A.
Ex Member
|
miro ne bit smešen, fredi smo že neki časa in hočem da smo še naprej, ... sam dejstva so taka:
slika me je res motla in sem reku miro umakni jo prosim, sem priznal reku sem dost netaktno, ko sem omenil 1 uro pustil pa 5 ur, sam vseen...
ta slika me je motla mene osebno, ne kot bedaka, ne kot forumova, ne kot moderatorja, MENE KOT ČLOVEKA.
zato sem jo odmaknil, je pa prosil, da to naredimo tud neki ljudi, ki jih spoštujem, noben pa naj ostane...
zdej pa kar se tiče bedakov, miro sory sam dve let nisi naredil nič oz ne velik, priznaš al pa ne tko je...
in poleg tega še ne vrjameš v skupino sonce in zato nam te stvari jemljejo čas in e, zato ker je včasih treba te stvari uredit in it naprej, sem rekel da hočem da se to uredi, da hočem, da so stvari jasne tudi takrat ko se stvari spremenijo, ko kdo nima interesa za sodelovanje, ne sam kako gre takrat ko ga ima, da bodo ostali vedl kaj sem reku pasten cel tekst...
vse kar se tiče ureditve bedakov sem spisal že dlje časa nazaj, tist kar si sedaj prilepu, pa sem napisu da naj to že enkrat uredimo po mojem mogoče neučakanem postu z zahtevo, da naj se ta stvar v eni uri umakne in tvojem (pre ali ne mišljenem) jebi se ker je presegl mojo mejo že drugič(bom reku odnos do mene). sem ti tud napisu nimam nič proti tebi in upam da bova tudi naprej prijatelja, samo delo in spoštovanje je treba met urejeno.
priznam svoj del, konflikta z sliko, bedaki pa so drugo področje. tam je prostor za te, ki so in deljo na projektih, zato še vedno vstrajam, da se to uredi. če bodo ostali ta predlog podprl boš če želel delat na projektih lahko takoj prišel not. sem pa tud rekel, če ne delate in če ne vrjamete, pol bi mogl met tolk samo odgovornosti, da bi rekl fantje ne delam in ko bom, naj mam dostop ko si ga zaslužim, tolk časa pa se odjavlam
himi, kdo si da bi lahko sodil?
|