fizikalc_martn
1

Odpri oči, najboljše šele prihaja...
|
Ja hotu sm se it Andya Kaufmana, pa me najbž noben ne bi zastopu. Šala bi bla sam men namenjena. Kva sm sploh hotu reč. Aja, odprimo oči. Folk lepo vas prosm. Ne se kregat v stilu, jest mam prov ti pa ne. Dejmo se it Krishnamurtija in rečno da ni univerzalne resnice. Sej ne da bi jo rabl. Sam poglejmo pa realno na stvari. Jest spoštujem vse ljudi. To je dejstvo. Ampak spet jih delim na tiste k so mi bol pr srcu in druge...
In tisti drugi so tud ljdje k so dal neki čez. A veš, če ti svoje znanje zalivaš z vodo iz tvojga vodnjaka izkušenj je vse laži, vrjemte.
Dejmo se ustavt v določenem trenutku. Naj bo to lajf, trening, košnja trave... In se vprašmo kaj sploh delamo. In ko znamo prav zaznat situacijo, jo totalno spluvimo. SAMO-KRITIKA!!!!! Tega nam velikrat manka. Slepo sledimo nekim gurujem, voditeljem,politikom, trenerjem, ste dojel pojnt. To ni to. In ko pravm dejmo se spluvat, s tem ne mislim neke depresije tolčt. Ampak se it osebni razvoj. Ko začneš s tem se postavi v vlogo nekega zunanjega opazovalca. Neobremenjenega s svojimi čustvi, izkušnjami, neurozami... Ne sam hvalt samga sebe in poveličvat delo druzga. KREATIVNOST, INOVATIVNOST, so ble besede k so se jih šli tvoji učitelji. In zaradi tega so naudušl tazga kot si ti. Pejt se to igro tud ti. Uživi v tem. Vidu boš da ni vse tko k se zdi. Za večino ovc. beeee. Zaznavi.
Ljudje mamo vedno možnost izbire. Vedno... V vsakm trenutku. A boš pojedu sendvič, al ne. A boš udaru, al ne. In ponavad izberemo lažjo. ZIHERAŠKO. Pejt se enkrat težjo pot. Ne sam pluvat in rečt vse je v kurcu. To opletanje z jezikom znajo vsi. In eni so prav dobri v tem. Dej spremen stvari. Ne bit green peace, pa z lisicam prpet ležat na tleh. To je najlaži. Za to ne rabš met dost v glav.
Nč lepo se mejte, se vam še oglasm.
Prav v veselje mi je debatirat z takimi možakarji.
|