Gape
Ja zelo fino je bilo sevirano javnosti, sorry ampak izgleda mi kot zloraba prireditve. Veliko se nasplošno govorilo o ekonomski koristnosti konoplje (oblačila, papir...) to je OK če je to to. Večino pa itak briga ga bo puhala al ne.
Proti manifestaciji kot sami nimam nič proti. Zaradi mene se lahko zbere skupina ljudi in protestira proti čemur pač hočjo, ne pa pol šaltat.
Io je napisala:
Quote:Sem bila tam, ja! Pa ne grem nikoli več na kaj takega.
Lahko rečem samo bad energy. Pasiva, mrtvo, pri tleh, sluzasto, pihhhh.
Vse zadeto, no saj so bili tudi taki, ki niso bili, ampak izgledal je samo kot marš, zeleno luč, da se ga lahko zadevajo v javnosti. Nič drugega.
In spet je konoplja potegnila takratko. Prikazana je bila v slabi luči.
Jaz pa mala naivčina.
ja točno to je problem..
Tomi:
Quote:Pazi, steber vsake države je 105 % produktiven delavec, ki je sposoben v prostem času producirat tudi 105 % produktivne otroke. Plus tega mora podpirat celo kasto (bolj ali manj nepotrebnega) zdravništva, od katerega pa bo dobil bolj malo podpore, če ne pazi 105 % na svoje zdravje.
Stebri takšnih držav se rušijo in prav užitek je to spremljat...
Potrebe po drogah ne bi bilo, če bi človek delal zase in za svoje in ne bi bil natiščan v na vse možne načine omejen kalup...
Kako naj obstanejo sistemi, ki prepovedujejo posledice, katerim so sami vzrok?
Sicer nisem nek ljubitelj drog, kak đoint na vsake tri kvarte, pa še takrat sem pol še dva dni prestrašen..
Alko malo več, pa tudi ne več preveč..
Podpiram pa take prireditve z vsem srcem, mi je prav žal, da nisem bil tam...
Vsak se odloči za puhanje (kajenje cigaret, pitje alkohola) sam, da je to kdo drug kriv je samo izgovor. Kar pa se 105% zdravih potomcev tiče puhanje ne bo ravno prispevalo k temu....
Lep pozdrav b5