soncnica wrote on 16.09.2003 at 17:33:50:Ja, ja sej ima določene stvari prav, ampak je bistvo zgrešeno.
soncnica wrote on 16.09.2003 at 17:33:50:Take stvari, kot on govori (sem brala par intervjujev) pač meni niso ok. Gluposti. Smo skupaj s sodelavci brali in niti eden se ni strinjal z njim.
Mene so pa njegova časopisna in TV pojavljanja, ki sem jih uspela prebrati ali videti, zabavala.
Pa še koristna so; zbudijo marsikoga, pa čeprav le za nekaj trenutkov.
ARS wrote on 09.05.2003 at 09:29:43:In občutki glede "javnega" Ruglja (tistega oz. takrat, ko javno nastopa, tako ali drugače), kot izjemnega in lucidnega provokatorja, se mi potrjujejo, "strokovnega" Ruglja (posredno skozi njegovo delo in knjigo) pa vidim kot človeka dejanj in izjemnih, zavidljivih - tako lastnih kot strokovnih - uspehov, ki jih z izkušnjami nenehno in kakovostno nadgrajuje. Je izjemen "primer" človeka, ki deluje tako in dela tisto, kot/kar "uči", in zato posledično taisto (dosledno) pričakuje oz. zahteva od drugih. D'best.
Bedak da je Rugelj, dotalen?
soncnica wrote on 16.09.2003 at 17:33:50:Je pa tako "močna" osebnost, da ali se strinjaš in ti je sploh in oh ali pa ti je dotalen bedak. No meni je dotalen bedak.
Dotalen je, tako kot vsi, ki na nogah stojimo, pa nepopoln tudi, bedaka se pa zdajle prav nobenega ne spomnim ...

ARS