Devi wrote on 23.06.2003 at 10:29:05:Danes imam angela Moči
Malo off topic: pa veš, zakaj je danes (no, ja – bil včeraj) s tabo angel Moči? Zato, ker si prosila zanj. In ga (končno) tudi slišala… Happy for you!

Sem šla prav iskat eno sporočilo angelov, ki sem ga našla zadnjič, ko sem brala knjigo Angeli – tančica se odstira, Thomas Keller in Deborah s. Taylor:
Ljubljeni,
nadvse smo srečni, če smo lahko z vami in vam pomagamo pri vsem, kar želite narediti. Toda, če si rečete: »Storila bom to«, ko se lotevate dela ali igre, in nas ne vidite, ko skušate potešiti svoje želje, vam ne moremo pomagati. Če pa, preden se nečesa lotite, prosite Očeta, naj pošlje svoje angele, da bodo sodelovali z vami, tedaj prisluhnite, kajti tam bomo, tesno ob vas, pripravljeni voditi vašo roko in vam šepetati v uho. Da, če boste poklicali, bomo zagotovo tam, kajti ne morete nas poklicati, ne da bi se mi odzvali. Nadvse radi smo z vami in z vami sodelujemo. Zato pri vsaki stvari, ki jo počnete, prosite Očeta, naj vam sporočimo, kako vidimo Živo ljubezen. Ko na tak način sodelujemo z vami, priteka Živa ljubezen bliže k nam in bliže k vam in ob tem vsi rastemo.
Angeli