kako zabavno je brati tele poste

kako zanimivo je primerjati poste od realme

in aryana

s posti jsta

in naturala ???
Resnica je zavest blaženosti,

bolj je človek blažen, bolj je v resnici

.
To je pa ja preprosto

Posledica resnice je jasnost razmišljanja in da bi prepoznal nekaj, kar je bolj jasnega od nečesa kar je manj, pa res ni treba biti posebej brihten.
Dovolj je že zdrava pamet.
Oprostita draga jst in natural,sama sta natresla že toliko protislovij v vajinih postih, da se z njimi res ne mislim ukvarjati.
Hkrati vama svetujem, da si ponovno prebereta moje članke, ker so nekatere vajine navedbe v popolnem nasprotju s tem kar sem jaz tam napisal.
Res je svetloba je znotraj nas, saj če je ne bi bilo, ne bi bil nihče živ. O tem sem pisal v članku klo(w)niranje, tudi božanska glasba je znotraj nas, kot je to telo njen instrument, vendar imamo nekateri od nas hudo hudo razglašene strune in potrebujemo mojstra, da nas nauči kako se jih uglasi.

in takega učitelja potrebujemo prav vsi, končno se pa itak nismo prav ničesar vživljenju naučili sami, še jesti ne.
Resnica je kot božanska glasba. Eni smo brez posluha, drugi smo za to glasbo malo bolj nadarjeni, vsi pa moramo vežbati, saj pregovor pravi, da le vaja dela mojstra.

Tudi prepoznanje tukajšnje pisarije enega in drugega avtorja je stvar zdrave pameti in talenta

Sam ničesar ne prodajam, ker nimam kaj prodajati.
Do Maharajija sem pripeljal veliko ljudi, saj mora po tej notranji poti itak vsak sam in niti enega samega od njih ni, ki bi mi kdaj očital, da sem jih seznanil s to možnostjo, ki jo moj mojster ponuja, nasprotno, mnogi so mi za to izrazili celo hvaležnost.
Tudi Maharaji sam ničesar ne prodaja.
Tehnike ponuja zastonj, kar sem napisal v več člankih.
Pogoj za sprejem tehnik je iskrenost, poštenje, spoštovaje, v prvi vrsti do sebe in šele potem, do drugih.
Kot sem v eni od svojih pesmi na
www.enjoyinglife.org napisal: res je, da ima vsak od nas svojo resnico, ampak nas je tako malo, katerim je resnica zavest blaženosti

no in samo za tiste, ki bi jih zavest blaženosti utegnila kdaj zanimati, tudi pišem svoje članke

ostali pa vedno lahko mirno preskočijo moje članke.
sprašujem pa se, le zakaj sem do zdaj dobil že toliko pohval (in naj ti izdam skrivnost

, da me niti hvala

, niti graja ???, niti malo ne gane

jaz uživam in pišem za svojo dušo

dragi moj, draga moja uživaj še ti

sicer pa, kaj nama pa drugega sploh preostane