dragi titud,
me veseli, da si si pogledal moj najbolj priljubljeni sajt.
Nekaterim prijateljem iz Amerike, ki se zelo trudijo, da bi jim tam bilo kaj objavljeno (pa jim zaenkrat ni še nič), so me vprašali za recept, za moj tamkajšnji uspeh.
Vsakodnevni notranji trud, iskrenost in poštenost je pot do tega uspeha.
Mojo pesem na žalost nisi najbolje razumel, ampak nič hudega, že samo to, da si si ogledal eno od njih, me je razveselilo.
Če zgoraj tam klikneš pod avtor in najdeš stojan svet boš našel vse moje objave na tej strani.
lotiva se analizo moje pesmi, ki sem jo začel takole:
If I have studied,
some kind of information about the self,
then I have to convince others,
that I know something,
about that particular matter,
otherwise I might be convinced by somebody,
who has more data,
or is, smarter than me.
če sem študiral nekakšno znanje o sebi, (kar je filozofija, psihologija, medicina itd, )
moram o svojem znanju o tej stvari prepričati druge, ali pa sem prepričan od drugih, ki imajo o tem več podatkov, ali so pametnejši od mene.
V drugem delu pojasnjujem, da se pri darilu mojstrovega samospoznanja ne da niti opisati niti prepričevati, zelo lepo pa se ga da čutiti, ko pridem tja, se ta sled, da je nekaj moje ali tvoje povsem zabriše, saj misli lebdijo nekje zgoraj kot neki oblaki in prevlada notranja izpolnjenost brez imena, ki pa je zelo zelo jasna, jasnejša od misli.
v tretjem delu pojasnjujem, da mi je dan privilegij, da v tem darilu Samospoznanja lahko vse razčiščistim s svojim srcem v tem trenutku.

lp
ps obstaja razlika med prepričevanjem in kazanjem notranje poti.
Tisti, ki mislijo, da jih prepričujem, itak nikoli ne bodo prišli na video predstavitve, tisti, ki pa čutijo v mojih besedah modrost, pa bodo že našli svojo pot, in pravi naslov do svoje modrosti.

tale moja pesmica objavljena tam, se mi zdi primerna za tole razpravo:

Intelligence
If I want to be more,
I have to be less.
Less in my head
and more in my heart,
since this is really the "most" me of me,
from which I can extract all.
And although this me,
can't think - only feel,
it confirms my master's words:
"In my heart, is my intelligence."