To, da psi prevzamejo bolezni lastnika, je zame nova informacija, ampak po razmisleku vidim, da je morda nekaj na tem... Naš, že 16-letni mešanček, ima zadnje čase precej težav z živčnim sistemom (no, pa še en kup starostnih težav z zobmi, vidom in sluhom, apmak to je druga zgodba). Doživlja nekakšne krče in izgublja ravnotežje ipd. Ne vem, ampak pomislil sem pa na to, da je mogoče prevzel težave moje mame, pa tudi mene (no, v bistvu je cela familija precej nervozna - nič resnejšega, ampak dovolj, da ti zadeve jemljejo preveč energije).
Je za premislit.
Sicer je pa naš ravno tako prikupno hinavski. Naredi nekaj, česar ne bi smel (in to naredi nalašč zato, ker ne sme)

- najraje se valja po postelji mojih staršev...kot, da mami nikoli ne bo opazila

- ko pride kdo domov, pa meni nič, tebi nič gleda v prazno in te kar malo ignorira. Enkrat je mama odšla od doma, potem se je pa čez par minut vrnila po nekaj, kar je pozabila, in ga je presenetila - ni je slišal, ker je ves ekstatičen ril po odejami in se razmetaval po postelji. Ko ga je poklicala, je pa kot kamnit obstal na postelji z zmedenim izrazom na frisu... Noro!