Mi smo vsi ful čudaki
. Če vama paše govorit o tem, super. Jaz preberem in mi je kul. Sama pač o intimi ne govorim, pa to še ne pomeni, da nimam sexualnega življenja, al pa kaj, pa da ne sprejemam sebe in svojega telesa, kot mi je nekaj hotla naflancat Tejka vzorci. Javno pač o tem ne razpravljam, ne trdim pa, da tega kdaj ne prekršim, v osnovi pa pač to ni v moji naravi. Saj mogoče, ko/če bom pa več let z istim partnerjem, bom pa drugače čudna. Tukaj limam njen text, ker me je malce prizadela. Pa ne zato, ker bi zame to veljalo, ampak...
Quote:Men se pa zdi da ti sam nakladaš, da dobiš pozornost od vseh nas. Ker jo rabiš. Ker ne znaš živeti svojega življenja. In kdo sem jaz? nepomembnež, senca, ki se je bojiš, resnica. In to kar napišem, te boli, ker je prav, da se soočiš z vsem. DIkler nisi pripravljena se soočit s svojim telesom, bo težko. Ne ti meni, da si se že, ker dokler ne moreš govoriti o sebi in svojemu telesu, dokler ne zaupaš, se ne sprejmeš. In mi gre prav na živce, ko praviš, da si že toliko naredila, pa ne moreš osnovnih stvari. Sebe imeti rada in si zaupati.
Veliko je takih, vendar, sedaj govorimo o tebi in s tabo. Tako, toliko za enkrat. Pa čakam, kaj boš napisala zdaj.
Kaj vse bom.