Quote: 
"Isto sranje je to Holywoodsko vzburjanje in orgazem." Ja, mogoče s stališča zbiranja in dvigovanja spolne energije?! Se pa meni to ne zdi isto in tega ne bi omejila na holywood. To sem pa že slišala da je v povprečju moškemu se lažje vzburit kot ženski. Samo to še ne pomeni, da nimajo kake fantazije o ženski, ki je tisti trenutek ni zraven. Kakšni oprijemljivi dokazi pa so za to pri ženskah? A so priznale? A je to že dovolj...
(Kolk pa je žensk branjevk v Islandiji? Pr nas se mi kdaj zazdi, da je moških več

)
Prav Eva. Ne bova se omejila na Holywood. Preusmeriva se na Viba film. Isto sranje sem ti rekel.

Kakšni oprijemljivi dokazi da so? Meni so tri ženske to priznale. Normalno nobena ne pove na katerega branjevca je mislila, ko je bila z menoj. Pač ene povedo kako je bilo z bivšimi partnerji.
Koliko je Branjevk na Islandiji. Poznam jih več kot v Sloveniji kar glede na okoliščine ne more biti čudno.
Marjana!
Za tole knjigo sem slišal, ampak jo ne bom bral niti kupoval. Preprosto bi kupil rajši kako arabsko literaturo za moške, kot pa ameriško skomercializirano knjigo.
Ja, tudi ženske znajo fantazirat, celo XXX je tu napisal, da so ženske prav perverzne. Samo žensko moraš dobit ne pa da na branjevko naletiš.
No, pa da vam mal naslade naredim. Branjevk pa vseeno ni toliko kot se vam glede na moje poste zdi.
In spet moje mnenje. Dalj ko bo z istim partnerjem, bolj ko bo od njega odvisna, hitreje bo branjevka.
Andres