Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 6
(Read 32556 times)
Miro
Ex Member

Re: Pedri in lezbijke
Reply #15 - 26.07.2002 at 10:51:34

Takole. Navedel bom nekaj citatov, ki jih je nekdo, ki se podpisuje Samson, napisal o meni.

Quote:
Samson: Meni pa se obrača želodec od tvojega satanohlinstva, kajti o svetohlinstvu pri takšnem svesplošnem destruktivnem obnašanju, kot je očitno v tebi, ni mogoče govoriti. Ubogi Miro!

Quote:
Zate pa sem čedalje bolj prepričan, da si predvsem moralno bolan, in to je najhujša bolezen, ki lahko doleti človeka. Pa ne zameri mi, povem ti zato, ker tudi za to obstaja zdravilo, le če ga hočeš uporabiti

Nato zanika, da bi sam to pisal:

Quote:
Ne vem kdo se heca in v mojem imenu pošilja poste.

Glede na to, kar je v drugih topicih pisal o meni, ne verjamem. Gape, prosim preveri ID-je, pa da vidimo, koliko je ura.

V primeru, da se motim, se bom prizadetemu opravičil.

Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #16 - 26.07.2002 at 11:02:15

Pa še nekaj:

v prejšnjih postih je navajal svoj mail samson@hotmail.com. Bil je tudi samson@siol.net Nato se je spremenilo v samson@salmonela.com

V nekaterih glavah očitno res razsaja salmonela.
Back to top

IP Logged

Thot
4

Reply #17 - 26.07.2002 at 11:18:28

No naj še jaz prislonim vrček, na glavno temo, in potrdim da je res kar so nekateri pisali pred menoj, dokazano je da so vsi ekstremni fetišisti bolani ljudje(nič slabega mišljeno, bolezen je pač bolezen kot vsaka druga), ki nastane ob nepravilnem delovanju možgano, napaka naj bi se nahajala v velikh možganih nekje, sedaj na pamet ne vem, lahko pa poiskusim poiskat, samo bi mi vzelo preveč časa, in med njih spadajo tudi homoseksualni ljudje in pač vse odklonosti od spolnea akta, moški ženska.
Določene napake so pogojene baje genetsko, a ključ oziroma povezavo so našli pri ljudeh s poškodbami, kar jih je napeljalo k nadaljnim raziskavami, s katerimi se ukvarjajo v FACT Toronto in Kinsleyevem inštitutu za psihiatrijo in spolnost.
Kinsleyev inštitut lahko najdemo tudi na netu, pa si lahko sami ogledate, kaj vse raziskujejo tam-od točke G do nevem česa vse. Za Fact Toronto, ki pa se bolj ukvarja s temi zadevami-homoseksualnost in odklonosti, sodelujejo še z nekim inštitutom na Švedskem, pa ne vem če ima spetno stran, tako da to pa žal ne morem pomagati.
V glavnem naj bi bilo nekako tako.
LP
T.
Back to top

IP Logged

Samson
Guest

Reply #18 - 26.07.2002 at 11:33:31

Quote:
Pa še nekaj:

V nekaterih glavah očitno res razsaja salmonela.

Se strinjam, če že hočeš govoriti figurativno. No vidiš, v tem se pa strinjava, čeprav še vedno mislim, da sva si v svojih prepričanjih kar precej različna. Ker si že računalniški heker, kar jaz zanesljivo nikoli ne bom, ti ne bo težko ugotoviti, kar te zanima, ali pa... V tem primeru jaz striktno uporabljam samo en mail, kot tudi sicer.

Lep pozdrav!
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #19 - 26.07.2002 at 12:08:32

Tale šmorn je prav priročen, da se ljudi odvrne od osnovne teme.

Samson očitno ve bolje od mene, kaj sem. Po novem sem poleg devianta, satanista, komunista, saibabovca itd. postal še, zamislite si, računalniški heker.

Saj ni, da bi govoril.

Gape, pri preverbi IP-jev pa vseeno vztrajam. Žalitve so bile pač prehude.
Back to top

IP Logged

Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!

Kranj
Reply #20 - 26.07.2002 at 12:20:38

Ja dvojna morala, poleg tega je pa vse te homoseksualce ustvaril Bog - vsaj Samson je v to prepričan. In zato jih moramo ljubiti, tako kot vse ostale bližnje.

Pa še mal resnosti. Meje je treba širiti in nekega lepega dne bo normalno, da vzemejo otroka slabi hetero družini in ga dajo dvema istospolnima. Problem je po moje predvsem prag sprejemanja in s tem povezan pritisk na otroka. Samo tovrsten pritisk je že sedaj manjši kot pa pritisk total razsute družine (kot se temu lepo po domače reče - fotr pjanc, mat kurba ...), pa se nihče pretirano ne razburja - stvar navade in navadili se bodo tudi na homo zakone z otroci in nenazadnje oploditev samskih žensk.
Back to top

Sreče ne more dati človeku ne država, ne partija, ne religija, samo ljudje imamo to moč.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #21 - 26.07.2002 at 12:27:06

sm preveril ip-je
samson in njegov dvojnik dostopata preko siola
njet samson ni direkt iz siola, sorry

vse poste sm označu, zdej bom še enga in prosim samsona da preveri če je pravilno
tazadnji ki ga bom zdele zaznaču se mi zdi da je kopija iz enga druzga, če sm se zmotu me opozori samson, na prejšnji strani je

sm klicu na siol in bojo modela opozoril
use poste povezane s to zmešnjavo prosim da pustite notri, navodila pa bomo skopiral v faq

še to, zaradi narave našega dela si zaenkrat ne moremo privoščiti da bi anonimne pisalce ukinl, mi hočemo da oni sodelujejo z nami, če pa ne bo šlo drugač lahko to tud ukinem, samo eno klukco je treba, zato tisti ki vam sistem kej pomeni, registrirajte se in vnaprej onemogočite take brezveznike, kot je tale samsonov dvojnik, čeprov samson, to so angeli da veš, nič ni naključje vse je na ključ in neki ti hočjo povedat
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #22 - 26.07.2002 at 13:55:28

Mene zanima samo, ali je Reply #11 on: Today at 9:15am od Samsona ali ne.

Po eni strani se sicer strinjam, naj anonimci ostanejo, po drugi strani pa lahko to postane nevzdržno, ker se lahko vsak zajebava, ki ima pet minut časa. No, tale ima časa očitno še preveč.
Back to top

IP Logged

Bardo Thodol
Guest

Reply #23 - 26.07.2002 at 14:10:53

Quote:
Po eni strani se sicer strinjam, naj anonimci ostanejo, po drugi strani pa lahko to postane nevzdržno, ker se lahko vsak zajebava, ki ima pet minut časa. No, tale ima časa očitno še preveč.

Ej, saj to je samo forum  Smiley
Če se nekomu ljubi provocirati, pa se mu naj in zaradi tega se res ni treba pretirano razburjati. Nevzdržno ?! Kadar se mi nekaj zdi bedarija, to enostavno preskočim. Kadar sem oster do drugih, lahko pričakujem, da se mi to prej kot slej v taki ali drugačni obliki vrne, vendar je potem najpametneje reagirati kot "zunanji neodvisni opazovalec"  Wink

Back to top

IP Logged

Heretik
1
*

Smartno ob Paki ali Ljubljana
Reply #24 - 26.07.2002 at 14:49:02

Za prihodnost s statistiko naprej: Ste že kdaj slišali za dejstvo, ki ga prav zaradi njegove pomembnosti za tole debato antropologi preverjajo že nekaj let, pa še vedno drži: pri vseh narodih na svetu je stopnja homoseksualnosti približno enaka (med 8 in 10 %) in je enaka med spoloma. To številko si predstavljajte na naslednji način: pobliže poznate vsaj 10 ljudi (verjetno veliko več). Statistika vam pravi, da je eden med njimi homoseksualen. Po mojih podatkih se najpogostejše psihične bolezni pojavljajo pri največ delčku odstotka populacije - homoseksualnost torej ni bolezen.
Druga zabloda, ki jo razširjajo zahojeni ljudje, je, da je homoseksualnost ozdravljiva. Na to vam lahko dam dva odgovora:
a) vsak psihiater vam bo povedal, da to ni bolezen, in da, še pomembneje, ni "ozdravljiva". Še več, poskusi psihiatričnega zdravljenja homoseksualnosti v preteklosti so ne samo bedno propadli, temveč so tudi pustili hude psihične posledice na "zdravljenih" (shizofrenija, depresije, samomori, intenzivni občutki sramu in krivde, asocialnost so samo nekatere škodljive posledice)
b) v ZDA, kjer so religiozni fanatiki neprimerno bolj pri denarju kot pri nas, so bile nekaj časa zelo popularne "ex-gay ministries" - projekti, ki so homoseksualnim nudili priložnost spreobrnjenja in so jih zato tudi plačevali. Ti projekti so vsi po vrsti propadli, ker so "poster boy-e" vse po vrsti prej ali slej našli v gej barih - in flagranti Grin. Več podatkov najdete na spletu...
Gre za ljudi, kot ste vi in jaz, ki imajo svoja hotenja, želje in življenja, razlika je le v tem, da jih privlači lasten spol, česar si niso izbrali sami (raziskave kažejo, da gre za prirojeno težnjo). Zaradi tega morajo vse življenje trpeti zavračanje in napade drugih, najhuje pa je to, da so zaradi svoje vzgoje velikokrat v konfliktu tudi sami s sabo (med njimi je več duševnih bolezni, depresij, samomorov). Tudi sam poznam osebo, ki je zelo konservativnih nazorov in jo je odkritje homoseksualnih tendenc v sebi pritiralo na rob živčnega zloma. Sad
Za ljudi, kot sta Samson, ponarejeni Samson in SeK, imam eno samo sporočilo: s svojimi nestrpnimi izjavami grenite življenje manjšini ljudi, ne koristite nikomur in se razkrivate kot omejenci, kot ljudje, ki sovražijo (včasih prav zaradi tega, ker so sledi homoseksualnosti našli tudi v sebi Lips Sealed).
Giordano Bruno je res mrtev že nekaj sto let, odnos do homoseksualcev, ki izvira prav iz cerkvenih krogov, pa potrjuje, da se družba sicer spreminja, da pa se cerkev še ni začela učiti iz svojih napak.
Back to top

IP Logged

Samson
Guest

Reply #25 - 26.07.2002 at 15:32:08

Gape, glede označenega posta na prejšnji strani se nisi zmotil. Tisti, ki sem ga izrecno zavrnil, tudi ni moj. Koliko je še podobnih, nisem preverjal.

Par dni mi čas ne bo dopuščal kaj več gledati teh strani. Zato se za vse nerodnosti in mogoče le preveč zabeljene izraze opravičujem tebi, gape, tebi, Miro, pa tudi vsem ostalim, če sem še koga nehote celo žalil. Mislim, da sem se krepkega izražanja nekako nalezel na tem forumu, to pa ni dobro.

Je pa ta forum vendarle odličen, in se bom registriral, ko se vrnem, če se seveda strinjate člani. Rad bi predvsem potrditev tebe, gape, in tebe, Miro, ki si name najbolj hud. Na piru bi se gotovo lepše pomenili, kar seveda ne bi smelo biti izključeno. Odgovor, kakršenkoli, obesita kar na ta topik, da ga ne bo potrebno iskati.

Lep pozdrav, pa brez zamere!
Samson, ampak pravi!
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #26 - 26.07.2002 at 18:23:57

Quote:
Če se nekomu ljubi provocirati, pa se mu naj in zaradi tega se res ni treba pretirano razburjati. Nevzdržno ?! Kadar se mi nekaj zdi bedarija, to enostavno preskočim. Kadar sem oster do drugih, lahko pričakujem, da se mi to prej kot slej v taki ali drugačni obliki vrne, vendar je potem najpametneje reagirati kot "zunanji neodvisni opazovalec"  

Se strinjam, toda ko je človek neposredno napaden, težko ostane zunanji in neodvisni, čeprav je to najbolje.

Je pa še drugi vidik, namreč forum. Ne vem, zakaj je treba uničevati topice na tak način.

Tam nekje zunaj pa so še vedno pedri in lezbijke, ki jih zaničujejo, pošiljajo k psihiatru, mečejo iz služb, včasih koga pretepejo, da jim ni dolgčas. Tudi v Sloveniji.

Ali se pedri in lezbijke sploh lahko postavijo v položaj neodvisnega opazovalca?
Back to top

IP Logged

Miska
5

Reply #27 - 26.07.2002 at 18:58:16

Quote:
Tam nekje zunaj pa so še vedno pedri in lezbijke, ki jih zaničujejo, pošiljajo k psihiatru, mečejo iz služb, včasih koga pretepejo, da jim ni dolgčas. Tudi v Sloveniji.

Ja, Miro, enako, kot je zunaj polno beračev, ki jih zaničujemo, polno alkoholikov, ki jih pošiljamo k psihiatrom, polno mladih mamic, ki jih mečejo iz službe, polno mladih fantov, ki se na poti domov z žura iz mladostniške nagajivosti včasih stepejo – pa zakaj, za vraga, nihče ne omenja teh, t.i. «normalnih« ljudi? Zakaj je treba izpostavljati homoseksualce?

Quote:
Ali se pedri in lezbijke sploh lahko postavijo v položaj neodvisnega opazovalca?

Ne. In zakaj ne? Ravno zato, ker tudi mi na ves glas vpijemo, kako enaki smo si, kako enakovredni smo si, kako enakopravni smo si, kako jih sprejemamo v svojo sredino, kako nas ne motijo… Pa vendarle jim s tem delamo medvedjo uslugo... Kako naj živijo mirno in sproščeno življenje, če jim ne mečejo polen pod noge samo tisti, ki so proti njim, ampak jih na to vseskozi opozarjamo tudi tisti, ki jih priznavamo?? Včasih je tiha podpora močnejše orožje…

Imam prijatelja, ki je homoseksualec. Celo precej blizu sva si. In tole so njegove besede…

m.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #28 - 26.07.2002 at 20:42:32

ja 11-ka zgleda samsonova, dejansko pa obstaja tudi njegov dvojnik - on je 12-ko sestavu (se mi zdi), vedet ne morem ker so dinamični ip-ji in vsi preko siola, tko da ... ampak ... vse je logirano, siolovci vejo kdo je model in ... pozabmo ga ... neki novga smo se naučil in čao ...

samson, vedno si dobrodošel med nami, tudi čez par dni in tud miro ne bo mel nč proti če se registriraš, ker sej veš, on ni nate jezen ... če je sploh jezn Wink
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Jst
Guest

Reply #29 - 26.07.2002 at 23:30:27

Hallo,

Tudi mene pedri in lezbike ne motijo. Kako pride do tega "pojava" ne vem. Ce je clovek cool je cool. Naj zivi tako kot mu pase, ce s tem ne posiljuje se ostalih.

Je pa res, da med dvema npr. lezbikama ali pedroma jing-jang varianta sigurno ne bo delovala, pa ce se tako ljubita in je njuno zivljenje harmonicno. In ravno ta jing-jang varianta, ki je sicer znana tudi na Zahodu pod drugacno simboliko dela zakon Svet, kot temu pravi npr. RKC.

No, iz te plati po moje izhajajo prvotno vsa ta ostra nasprotovanja RKC zakonu med istospolnimi. Vsaj iz  duhovne plati gledano. Tukaj se jaz pridruzujem RKC.
Ampak to je tudi vse.

Moram reci, da mislim, da se RKC tega prvotnega razloga nasprotovanja homo-homo danes ne zaveda vec. Tko, da bi danes to nasprotovanje sortiral prej v politicni kot duhovni del RKC.

Ce pa bi se npr. dva pedra rada porocila civilno na ljubljanskem Gradu pa imata moj blagoslov. Pa ce bi bila po poroki kaksna dobra zurka, upam da bi bil povabljen.

Sploh, ce bi bile med povabljenci tudi privlacne mladenke, da ne bo kaksne pomote v razumevanju mojega posta.

A-Dio

P.S.:
Zanimivo bi bilo slisati, kaj o tem problemu mislijo praktikanti, v teoriji ali praksi, Tantre. Oni imajo to problematiko, vsaj iz duhovnega stalisca, zagotovo popolnoma razcisceno.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 6