Terrania wrote on 08.03.2003 at 21:38:27:Dylan se motis, vec ko znas bolj si zivcen. Bolj si zivcen, vec zaserjes. Ce ne znas nic, ves da bos pogrno, nisi zivcn ker itak ves da nimas kaj zgubit. Ce bo sreca bo, cene pa ne. Nardil nisi nic zato da bi blo boljse, zato nisi zivcn. Ce pa si se dost ucil, si zelo zivcen ker ves kolk dela si vstran vrgo ce ne bos nardil tega, ker se zavedas kolk truda bo slo v nic ce tega ne nardis, ker ne vidis vec nacina kak bi se na ucil ce to ne bo delovalo. In si zivcn da se sam treses in pol prides pred test in blokada in ne ves vec nic. Pol se lahk pa sam slikas. Zato je pumpanje samozavesti zelo dobra stvar, ker te odresi zivcnosti. Motece pa tud ni, vkolker je samo par dni pred izpitom se da potrpet. Sam pazi da ne dobis pol God kompleksa (lastne izkusnje

).
Vsake oci imajo svojega malarja. Moj malar mi pravi da se ti motis
Vec kot znam manj sem zivcen. Ce ne znam nic tak pogrnem, ker z neznanjem ne mores narest, razen plonk, recimo...
Ce sem se veliko ucil nisem nic stran vrgel, nc, vsako ucenje je good in ucimo se do konca. Ce je tebi pumpanje samozavesti dobro, potem jo pumpaj, seveda bi bilo boljse ce bi jo imela ze kar tako in bi bilo to pumpanje nepotrebno, a je ne mores imeti ce ne znas. To pumpanje ne more nadomestiti znanja.
Cisto, in samo znanje, je resitev....
Je pa God kompleks zanimiv
LP