vilma wrote on 31.01.2003 at 21:20:59:Lepo je biti ženska!

Bo skrajen čas, da se odpre topic podoben temu.

Za moške bisere

:)

Pozdravček!
Vilma
Vilma!
Naj ti na tem mestu izrazim tisto pravo čestitko.
Zakaj? Emancipirana ženska, torej ženska sedanjega časa, ki ne želi prevlade partnerja in ki ne želi prevladovat je torej tista, ki si zasluži naziv Emancipirana. Vse ostale, ki pogojev ne izpolnjujete vam nudim mesto z motiko in grabljami. Zaželjeno je, da ste meščanke.
OK. Večina žensk tu "histerično" kriči o enakopravnosti v partnerstvu, ljubezni, nekih vele idealih partnerstva. Bile bi seveda emancipirane, nobena pa se ni spravila delat recimo tekmovanja za pač nekaj moškega vzporedno s tekmovanjem o modrcih. Do sedaj sem vas čakal in to ima v mailu tudi Gape, Edi in Borut, ki so bili člani komisje tekmovanja o modrcih. O ne, ženske bi raje obirale kot sadile, kar verjamem ne drži za tebe in še katero izjemo na forumu. Izjem v družbi je še več, a je odstotek bržkone podoben.
Vidite deklice. Bile bi predsednice, ministrice, karieristke, no vse tudi že ste, nikakor pa ne moremo mimo dejstva da ste na naš, torej moški spol pozabile. Mi smo nekaj samoumevnega, ki se lahko vrti v eno ali drugo stran. Kot boste ve hotele. Če ste še zavrte obenem, potem je to res tisti pravi nula poden in če se taka tu na forumu najde se ji ne nameravam opravičevati. Stojim za mojo besedo. Upam, da sem nanizal dovolj točk za enakopravnost, ćeravno sem bil ponovno in še enkrat bolj grob kot ne. Vsaj za nekoliko grobega me je Miro nekoč označil.

Predvsem je zanimivo, da ravno ti Vilma dodaš tak pameten post in ravno tako Katarina, vajina skupna točka pa je, da se ne oglašata prav pogosto.
Svet pogovor naj ostane še naprej tudi ženski forum, ki si želijo nauka kaj pomeni biti resnično emancipirana, in ne le histerična ženska.

Andres