Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 10
(Read 26836 times)
Andres
5

Re: Ste ženske presek med biserom in histerijo??
Reply #45 - 31.01.2003 at 20:10:43

Ženske in policija.  

Vaši zapisi s policijo zgoraj so zanimivi.  Ne vem kam naj to postavim kot biser ali kot histerijo.  Biser ker ste iznajdljive, histerija, ker manipulirate glede na svoj spol. Saj šipo do konca ven dat, ko te policaj ustavi pa joške na okno dat ni ravno težko.  
No, to je le igra, odtod do Neninega izreka da ste ženske dobre lažnivke pa itak ni več daleč.

Welcome to the Hollywood.  

Andres
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
;Re: Ste ženske presek med biserom in histerijo??
Reply #46 - 31.01.2003 at 20:38:56

Quote:
Veste kakšna je pa pogosta taktika moških? Za njih se res ne "spodobi da bi jokali", pol pa zrihtajo tako, da se počutiš krivo. Tud to je manipulacija, če se ji prepustiš.

In kako to zrihtamo?

In še ena pogosta ženska taktika "ker se spodobi da jočejo", pol pa moški, ki po defaultu ne maramo solz, pristanemo na vse. Če ze radi drugega ne , da je vsaj mir v hiši. Grin Ja, solze znajo biti čudovito orožje. Poleg ostalih čarov, ki jih ženske znate dodobra izkoristit. In še to. Tudi to je manipulacija. Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #47 - 31.01.2003 at 20:48:33

v biseru se lahko zelo dobro vidiš ... če ga imaš.
vidiš vzorce ega v ogledalu ... in vse to v biseru.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #48 - 31.01.2003 at 20:56:44

No, Andres, pa pojdiva naprej.
Priznam, najprej sem mislila kar nehati pisati na to temo, ampak ker ti očitno ne da miru...

Ko sem pisala o lažeh, sem mislila bolj na tiste laži (saj moje "laži")ko sem nekaj naredila, rekla... pa si moški to narobe predstavljal (lahko bi si tudi ženska) pa sem mu pustila verjeti v tisto "narobe predstavljal". Kaj sem s tem naredila... njemu pustila, da še naprej verjame v neresnico, sebi pa ne-dovolila, da nekdo videl resnico o meni. In potem pride do pričakovanja določenih stvari, ker ima pač oseba takšno podobo o meni, ki je zgrajena na nerazumevanju, in jaz (če bi rada nadaljevala s to podobo) moram še naprej "lagati", in biti posledično nezadovoljna, ali pa se pokazati v drugi luči, podreti svet, ki je zgrajen na "laži" in tvegati.
Sem si to tako ozavestila pri sebi, da tega več ne počnem. Če me nekdo ne razume prav, povem še enkrat, dvakrat, da mu je jasno, ali pa se obrnem stran in grem svojo pot.
Toliko o "lažeh". Mojih "lažeh", seveda.
Kako je za druge, bi težko rekla. Predvidevam, da podobno. Ali pa tudi ne.

Quote:
Andres lepo si jih dreznil ...
Stari maček  

Joj, še ena interpretacija ženskega spola... No ja, vse res ne vedo veliko o sebi, pa se odzivajo na "običajen" način.
In... "lažejo"...

N.
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #49 - 31.01.2003 at 21:20:59

Lepo je biti ženska! Smiley Bo skrajen čas, da se odpre topic podoben temu. Smiley Za moške bisere Smiley:)Smiley

Pozdravček!

Vilma
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #50 - 31.01.2003 at 21:47:32

Pa kakšni biseri. Ženske ste dijamanti. In bolj ko dijamante brusimo, bolj so žlahtni. Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Andres
5

Reply #51 - 31.01.2003 at 21:52:35

Pa tudi bolj ostri so potem Harry.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #52 - 31.01.2003 at 21:53:00

Quote:
No, Andres, pa pojdiva naprej.
Priznam, najprej sem mislila kar nehati pisati na to temo, ampak ker ti očitno ne da miru...

Ko sem pisala o lažeh, sem mislila bolj na tiste laži (saj moje "laži")ko sem nekaj naredila, rekla... pa si moški to narobe predstavljal (lahko bi si tudi ženska) pa sem mu pustila verjeti v tisto "narobe predstavljal". Kaj sem s tem naredila... njemu pustila, da še naprej verjame v neresnico, sebi pa ne-dovolila, da nekdo videl resnico o meni. In potem pride do pričakovanja določenih stvari, ker ima pač oseba takšno podobo o meni, ki je zgrajena na nerazumevanju, in jaz (če bi rada nadaljevala s to podobo) moram še naprej "lagati", in biti posledično nezadovoljna, ali pa se pokazati v drugi luči, podreti svet, ki je zgrajen na "laži" in tvegati.
Sem si to tako ozavestila pri sebi, da tega več ne počnem. Če me nekdo ne razume prav, povem še enkrat, dvakrat, da mu je jasno, ali pa se obrnem stran in grem svojo pot.
Toliko o "lažeh". Mojih "lažeh", seveda.
Kako je za druge, bi težko rekla. Predvidevam, da podobno. Ali pa tudi ne.

N.

Nena. Za nos si ga vlekla celo pot, izkoristila si njegovo domnevo o tvoji iskrenosti.  To je vsekakor ženski poden. Sorry ampak moram to napisat.  

Moja bivša je meni na tak način lagala.  Ne samo na tak način.  Tudi na druge, manj prefinjene načine.  Kaj ima danes od tega.  NIČ. Padla je za nekaj stopenj dol.  Žal ampak takšna so pravila. Bodi iskren pa je.  
Verjetno pa sem jaz preveč iskren, zato so iskre okrog mene.  Gorenc bi rekel, na Beto se spotikaš, potem se  pa skreše.
In pri teh ženskih tradicionalnih ali netradicionalnih lažeh smo prišli še do ene histerije. Bržkone je to bližnjica do tiste dobesedne histerije. Morda si jo okusila Nena.

Andres
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #53 - 31.01.2003 at 21:53:08

Quote:
Pa kakšni biseri. Ženske ste dijamanti. In bolj ko dijamante brusimo, bolj so žlahtni. Wink

Harry, za vse v teh rečeh malo manj izkušene na forumu, bi nam naredil en hiter začetniški tečaj iz tehnike brušenja teh dia-mantov.

lp bp Smiley
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #54 - 31.01.2003 at 22:28:35

vilma wrote on 31.01.2003 at 21:20:59:
Lepo je biti ženska! Smiley Bo skrajen čas, da se odpre topic podoben temu. Smiley Za moške bisere Smiley:)Smiley

Pozdravček!

Vilma

Vilma!

Naj ti na tem mestu izrazim tisto pravo čestitko.
Zakaj?  Emancipirana ženska, torej ženska sedanjega časa, ki ne želi prevlade partnerja in ki ne želi prevladovat je torej tista, ki si zasluži naziv Emancipirana. Vse ostale, ki pogojev ne izpolnjujete vam nudim mesto z motiko in grabljami. Zaželjeno je, da ste meščanke.
 OK. Večina žensk  tu "histerično" kriči o enakopravnosti v partnerstvu, ljubezni, nekih vele idealih partnerstva.  Bile bi seveda emancipirane, nobena pa se ni spravila delat recimo tekmovanja za pač nekaj moškega vzporedno s tekmovanjem o modrcih.  Do sedaj sem vas čakal in to ima v mailu tudi Gape, Edi in Borut, ki so bili člani komisje tekmovanja o modrcih. O ne, ženske bi raje obirale kot sadile, kar verjamem ne drži za tebe in še katero izjemo na forumu.  Izjem v družbi je še več, a je odstotek bržkone podoben.
Vidite deklice. Bile bi predsednice, ministrice, karieristke, no vse tudi že ste, nikakor pa ne moremo mimo dejstva da ste na naš, torej moški spol pozabile. Mi smo nekaj samoumevnega, ki se lahko vrti v eno ali drugo stran. Kot boste ve hotele. Če ste še zavrte obenem, potem je to res tisti pravi nula poden in če se taka tu na forumu najde se ji ne nameravam opravičevati. Stojim za mojo besedo.  Upam, da sem nanizal dovolj točk za enakopravnost, ćeravno sem bil ponovno in še enkrat bolj grob kot ne.  Vsaj za nekoliko grobega me je Miro nekoč označil. Smiley

Predvsem je zanimivo, da ravno ti Vilma dodaš tak pameten post in ravno tako Katarina, vajina skupna točka pa je, da se ne oglašata prav pogosto.  
Svet pogovor naj ostane še naprej tudi ženski forum, ki si želijo nauka kaj pomeni biti resnično emancipirana, in ne le histerična ženska. Cheesy

Andres
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #55 - 31.01.2003 at 22:40:23

Quote:
Harry, za vse v teh rečeh malo manj izkušene na forumu, bi nam naredil en hiter začetniški tečaj iz tehnike brušenja teh dia-mantov.

Bp, ta tehnika se razlikuje v odvisnosti od dijamanta. Nekateri dijamanti so že naravno dokaj lepo zbrušeni, z nekaterimi pa imaš več dela. Ampak bistvo je, kako se sam lotiš brušenja. To je odvisno od vsakega posameznika. Svetujem pa nežno obdelavo z veliko ljubezni. Wink

LP Harry
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #56 - 31.01.2003 at 22:42:36

Quote:
Pa tudi bolj ostri so potem Harry.  

Andres, odvisno, kako brusiš. Če ne brusiš v konico, ampak bolj zaobljeno, potem ni straha. Wink

LP Harry
Back to top

IP Logged

vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM
SRCU
Celje, Slovenija
Reply #57 - 01.02.2003 at 10:43:01

Andres, ali to pomeni, da se moram večkrat oglasiti? Wink

Pozdravček,

Vilma

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #58 - 01.02.2003 at 13:13:42

vilma wrote on 01.02.2003 at 10:43:01:
Andres, ali to pomeni, da se moram večkrat oglasiti? Wink

Pozdravček,

Vilma

Vsekakor Vilma Smiley.  

Andres
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #59 - 01.02.2003 at 18:22:50

Andres.

Bereš kar želiš brati.

Nikoli nisem bila histerična.
Nikoli tudi nisem zavestno "lagala". Je pa res, da sem bila do konca odnosa nezadovoljna s tem, da sem se prilagajala moškemu oz. odnosu (in s tem "lagala" o svojih občutkih, željah...). In zaradi tega "laganja" je odnos končal nekje, nekje.
Ampak tako pač je, če ženske že vzgajajo tako, da naj bi se prilagajale, obračale po hiši (je eden izmed starih slovenskih napotkov).

Zakaj tako negativen pogled na ženske?

Sicer pa, možno, da si imel opravka z ženskim podnom. Upam, da jaz ne spadam (več) med poden. Če kdaj sem.
Če si pač nezadovoljen s takšnim tipom žensk, pa si poišči nekoga z vsebino. Takšno pa skoraj zagotovo ne boš našel v intimnih odnosih z večimi partnerji hkrati.
N.

Imam občutek, kot da želiš ti ženske zmanipulirat, jih prepričat, kakšne naj bi bile, kaj je prav in kaj ni prav. Želiš, da ženske ustrezajo tvojim prepričanjem in izkušnjam, ki pa so kot izgleda negativne, oz. niso izpolnile tvojih pričakovanj.

Robi
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 10