Quote:Samson, Samson, spet nisi vseh postov prebral

.

Natawe, Natawe, pa prmej, da ne utegnem vseh prebrati! Ne pričakuj, da bom kdaj prav vse prebral. Za to nimam časaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devi piše:
Quote: vidiš pol kaj pride iz tega...neresno?
lahko bi te zgrizla na to temo do nezavesti, če bi imela kaj od tega...

Nič nebi imela od tega. Pa tudi tisto nakladanje prej je brez pomena. Neresno, resno... izrazi po potrebi. Pri vzgoji pa je tako, da morajo otroci poznati zadeve, o katerih se vrstniki pogovarjajo. Zato je prav, če že radi berejo, da preberejo tudi tisto literarno lužico Harry Potterja, imajo vsaj priložnost s kom se pogovoriti, kako jo razumevati in za kaj je uporabna. Zato, Davi, to niti malo ni neresno. Jaz lahko včasih jemljem v debati kakšne zadeve neresno, v življenju pa nikoli ne. Lahko se vseeno motim, pa vendar delam tisto, kar mislim, da je potrebno in prav. Kot mulc v gimnaziji sem posebej veliko časa posvetil marksizmu. Pa ne zato, ker bi mi bil všeč, ampak zato, da sem bil sposoben sam soditi o tej kvazi filozofiji, kaj je in koliko je težka. Pa še z "marksisti" sm se lahko šel suverene igrice na njihovem področju. Doslednost je tudi v tem, da obvladamo tudi zadeve, s katerimi se ne strinjamo, ker imamo pri tem pač popolnoma jasen namen, zaradi katerega jih je vredno obvadati. To sem pisal povsem resno, pa če se zaradi mene zato tudi zgrizeš...
lp vsem
Samson