titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Idealnno partnerjstvo je pomoje preveč kompleksna zadeva, da bi se jo dalo 'iskat' pa 'najt'. To me preveč spominja na 'serch' na netu: če točno veš kaj iščeš, pol boš tud precizno določu kriteririje in boš tud dobu ven pričakovano, ki pa zate ne bo posebno vznemirljivo, ker je pač pričakovano. Če pa v bistvu ne veš kaj iščeš, pol tud kriterijev iskanja ne moreš definirat in te vznemirja vpraktično vse, kar ti ven vrže. Spoznaš, da je bistvo iskanja pravzaprav odprtost za vse, kar nanese. Ker je je po svoje vse hkrati pričakovano pa tud nepričakovano in vznemirljivo, v bistvu nč ni za zavrečt, vse je samo raziskovanje tega, kaj se te v bistvu res dotakne. Je človk presenečen, kako je mal al pa nč od tega, kar v naprej pričakuje, da se ga bo res dotaknil. Pa tle ne gre samo za izbiro med različnimi partnerji, tovrstno odprtost je treba ohrant ob vsakokratnem izbrancu.
V bistvu majo po moje prav tisti, ki po desteletjih partnerskega odnosa ugotavljajo, da nč ne zbereš, da bi ti lahko z vsakim zneslo al pa z nobenim. Partnerja pač nategujemo v kalup lastnih pričakovanj in ga ocenjujemo po tem, kolk jih izpolni in kolk ne. Če jih, je dolgcajt, če jih ne, pa jeba. Da se da zdržat v enem partnerskem odnosu, mora bit vsaj vsakega pol, tehntnica pa to. Mora bit vznemirljivo in pričakovano hkrat. Točno tko, kot je blo na začetku 'iskanja', nikol ne sme prit do tega, da si 'najdu', da si zadevo uskladu s pičakovanji. To je dolgcajt, se zato začneš odpirat za druge, si pri ponovnem 'iskanju', ki se v bistu nikol ne sme končat s tem, da se nekoga 'najde', ker iskanje se tud z njim nadljuje...
Star 12, nč ni narobej, da maš ideale, samo odpret se jim moraš pa ne se vanje omejevat. V bistvu za njihovo uresničitev ne rabš nč nardit, je boljš da dol ležež pa se nč ne upiraš pa magari čakaš kot sta ne sicer po svoji volji naredle una trnlučica pa pelelka. Je to po moje boljš kot pa da se za sanjske kreacije boriš se z mečem proti zmajem zato, da jih boš uresničla. Ker na tak način jih boš zihr zamorila.
|