Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 12670 times)
m
5
p

Re: jecljanje - hipnoza ?
Reply #30 - 20.11.2002 at 14:25:59

V zgornjem desnem kotu sporočila, ki ga želiš citirat, klikneš 'Quote'... poskusi. Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #31 - 20.11.2002 at 19:32:06

m wrote on 20.11.2002 at 14:25:59:
V zgornjem desnem kotu sporočila, ki ga želiš citirat, klikneš 'Quote'... poskusi. Wink

vaja 1
Back to top

IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #32 - 20.11.2002 at 19:34:03

Kako pa narediš da ti samo en odlomek in ne cel stavek ali sporočilo ponovi?
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #33 - 21.11.2002 at 17:00:38

Kolkor jaz vem, tisto česar ne rabiš, ven pobrišeš. Smiley

Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Hypno
Guest

Reply #34 - 18.02.2003 at 08:22:14

Hipnoza sama po sebi ni nevarna, potenicalno "nevarne" so lahko neprimerno zastavljene sugestije, ki jih podzavest lahko napacno interpretira. Do tega ponavadi pride zaradi pomankjivega uvodnga intervjuja t.i. pre-talk session-a, kjer skusamo pridobiti cimvec informacij o tezavah, kdaj so se zacele, kaj bi bil mozni sprozitelj...
Hipnoza ni samo:"Ulez se, zdej pa mene poslusaj in ko vstanes bos pa zdrav!"
Hipnoza je postala zelo razsirjena ravno zaradi tega, ker se s hipnozo dostopa direktno do podzavesti, kjer je tudi izvor psihosomatskih tezav, kot so jecljanje, trepetanje ocesnih vek, mocenje postelje, razne fobije in strahovi, travme iz otrostva in se veliko drugih stvari. Pristop do posameznika je seveda individualen in ni vse enako za vse. Kdo sem, da tok pametujem o tem?  Grin
Trenutno studiram hipnoterapijo in stage hipnozo na univerzi v Essex-u, vendar izvajam samo stage hipnozo na raznih zabavah, ker za hipnoterapijo je le potrebno imet pokazat kaksne reference, zato bom pocakal raje na vsa potrdila in diplomo o opravljenem solanju.

Upam, da vam je stvar vsaj malce jasnejsa.

l.p.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #35 - 18.02.2003 at 11:49:42

Sem gledala zadnjič na RTL prispevek o zdravljenju jecljanja, ki je 90% učinkovito. Je kazalo posnetke pacientov before, pa pol so sami povedal še mal kako je vse skupaj potekalo in bilo.

Ta tehnika zdravljenja pa se zaenkrat uporablja le v Holandiji (dober izgovor za tja iti Wink). Ker pač ta ženska ne želi razširiti ponudbe, čeprav je dovolj povpraševanja, zaradi ohranitve kvalitete postopka.

Fora je v tem, da te naučijo dihati in izgovarjati besede. Ko izdihneš, si obe dlani daš na vsako stran prsnega koša (reber) spredaj in z njima do konca iztisneš zrak ven iz pljuč. In medtem, ko potiskaš ven zrak, izgovarjaš stavke. Učinkovitost je res neverjetna! Tistih 10%, ki se jih ne da pozdraviti, je po mojem zaradi karmičnih vzrokov, al pa enostavno nočejo se pozdravit, nekateri.

Človečnjak, upam, da se še kaj oglasiš na forum, in le hitro poišči to kliniko na spletu svetovnem  Wink.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Pages: 1 2 3