Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 12674 times)
BRUS-LI
5

sanje so več kot sanje...

Re: jecljanje - hipnoza ?
Reply #15 - 12.11.2002 at 13:18:36

ni kej......taka sn........vsakic drgacna......ne ne,...drgačn........ja za človečnjaka sem vidu da je naša sapra..Šimka......že dala številka od enga njenga frenda....super......tko da človečnjak se je res pozanimal.......

ja hipnoza je tko kt diplomacija......zmerej so rešitve....vsej pr verbalni......pasti nastopijo .......ko se začne neverbalni prenos ......med tistim ki daje sugestije in tistim ki jih sprejema........ja tko kt povsod .....treba je pazt.......pazt da .........ne zaj.......

a zakaj sem mehkejši????.........Smiley))).......nč ni rečeno.....nč ni rečeno .....lahko da gre samo za trenutno slabost Smiley))))

plp

brus-li
Back to top

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #16 - 13.11.2002 at 11:37:32

Na tisto številko sem takrat klical pa me je prekinlo pol pa več nisem klical nazaj.
Pol sem pa bral ko ste pisali da je to nevarno sem se pa odločil da ga raj ne pokličem več....in še če so nekateri zadovoljni z njim drugi pa ne pol raje ne grem k njemu. Bom probal poiskat kako uradno osebo ko se s tem ukvarja na kliničnem centru kot ste rekli, ampak ne vem kje začet iskat-številk na kliničnem C je vse polno...
Back to top

IP Logged

mina
Guest

Reply #17 - 13.11.2002 at 13:48:09

Človečnjak z jeclanjem imam pa jaz izkušnjo. Moj brat je jeclal (3 leta starejši) pravi mama da ga je petelin prestrašil. Odkar ga jaz poznam ne jecla. No moj sin je pa pri enih dveh in pol letih tudi začel jeclat, kmalu ko je začel govorit. Na začetku skoraj neopazno in izključno samo, ko je naredil uvod s prvim stavkom (kot da bi se pripravljal) na govorjenje.  (dvojček z merkurjem v raku). Potem se je to njegovo spakovanje začelo jačat, do te mere, da me je skrb zagrabila. Pa ta možnost, da bi ga takrat peljala do zdravnika zato, se mi je zdela ene tolk priročna kot nič. Kar mi je pa še bolj dalo mislit  ???
Ta zgodba z bratom me je hrabrila, priznam. Če je njemu uspelo. bo sinu gotovo, pa mama mi je svoje razložila Undecided Sine je tako pol leta vedno bolj vztrajno jecljal...nekako sem lovila filing, kdaj mu smem skočit "vmes" ali ga premotit ..  Ko je nekajkrat začutil moj "vpad" je vrnil to s pesmico. Pol mu pa ni blo več zanimivo, je pa nehal Roll Eyes jeclat
Sem pa prej toliko časa vrtala, da sem se vsaj nekoliko približala vzroku te motnje. Sine je kar občutljivež in pa še kot živo srebro zraven, tko da bi on kar naprej govoril in nama z možem v besedo skakal. Embarrassed

Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #18 - 13.11.2002 at 14:58:57

mina wrote on 13.11.2002 at 13:48:09:
Pol mu pa ni blo več zanimivo, je pa nehal Roll Eyes jeclat

Grin
Ziher bo še kakšna takšna, ko 'bo' potreboval pozornost-ljubezen, in boste skupaj 'duhovno rastli'. Ljubezen ozdravlja vse.
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #19 - 13.11.2002 at 15:19:26

Quote:
Grin
Ziher bo še kakšna takšna, ko 'bo' potreboval pozornost-ljubezen, in boste skupaj 'duhovno rastli'. Ljubezen ozdravlja vse.

In ne kar kakšna, se strinjam. Wink

Karmen

Back to top

IP Logged

BRUS-LI
5

Reply #20 - 13.11.2002 at 20:24:33

človko........................napadle so te tri ....taprave....zdej pa povej....a se sploh še splača jeclat..........??????
po mojem da se ne.........premisli ipak......Smiley)))))

sicer pa zavrt številke.......k so ti jih dal......ampak str nasvet k so ti ga ženičke ponudle sigurno dela ......in bolš dela Smiley)))

plp

brus-li
Back to top

BRUS-LI  
IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #21 - 14.11.2002 at 00:35:54

Ne vem ne vem, sem si shranil cifro pa bom mogoče poklical kdaj drugič ko me spet kakšna panika zgrabi Smiley
LP
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #22 - 14.11.2002 at 06:50:46

on Nov 13th, 2002, 8:24pm, BRUS-LI wrote:človko........................napadle so te tri ....taprave....

sicer pa zavrt številke.......k so ti jih dal......ampak str nasvet k so ti ga ženičke ponudle sigurno dela ......in bolš dela )))  

plp  

brus-li  

Kako pa to veš če so prave bruce-li? Ker tudi preverit se v tem primeru ne da.  
To mene res zanima clovk a je nasvet kaj učinkovit, saj bi ga potem lahko še kateri-a uporabil-a.  

Karmen
Back to top

IP Logged

BRUS-LI
5

Reply #23 - 14.11.2002 at 13:22:04

DEFINITIVNO BI PA USAK NEHOU JECLAT....A SE STRINJAŠ??

LP

BRUS-LI
Back to top

BRUS-LI  
IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #24 - 14.11.2002 at 14:00:26

BRUS-LI wrote on 14.11.2002 at 13:22:04:
DEFINITIVNO BI PA USAK NEHOU JECLAT....A SE STRINJAŠ??

LP

BRUS-LI

Ja se strinjam. Je odgovor pod 19.  Smiley

Karmen

Back to top

IP Logged

BRUS-LI
5

Reply #25 - 14.11.2002 at 23:31:34

a ti s pa numerologinja al kaj???

lp

brus-li
Back to top

BRUS-LI  
IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #26 - 16.11.2002 at 23:39:44

KarmenA kaj sm jst zdej tuki poskusni zajc al kaj!
Kje tiči zajec?
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #27 - 17.11.2002 at 00:41:19

Quote:
KarmenA kaj sm jst zdej tuki poskusni zajc al kaj!
Kje tiči zajec?

???
Kaj si imel tu v mislih človečnjak? Če te hočem izkotistit za določen namen? No to pa ne.

Postavi kakšno vprašanje več, bi rada, če kaj  moti.

Karmen

Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #28 - 17.11.2002 at 08:00:47

Verjetno si človečnjak hotel pridobiti več informacij o takih posebnih ali drugačnih pristopih.
Ali pa te muči vprašanje, kako naj bo človek, ki zdravi uspešen ob dejstvu, da je človečnjak uganka ???

številke je kar dobro vsaj malo brat.

Karmen

Back to top

IP Logged

clovecnjak
Guest

Reply #29 - 17.11.2002 at 11:20:19

karmenA napisala si:  To mene res zanima clovk a je nasvet kaj učinkovit, saj bi ga potem lahko še kateri-a uporabil-a.  

hecal sem se  Tongue

Pozabil vprašat kaj pomeni tista številka 19.

(Kako se nardi da uokviriš tisto ko je nekdo pred tabo napisal, tako kot je KarmenA v zadnjem postu)
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3