vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM SRCU
Celje, Slovenija
Karmen in ostali! Kar se tiče dr. Rugelja, se strinjam z vami. Ko se spomnim na intervju, ki je bil objavljen že lep čas nazaj v reviji Stop, me je sicer pogrelo, a sem si rekla, da morajo obstajati tudi takšni ljudje. Bil bi en sam dolgčas, če jih ne bi bilo. Ob tem se lahko samo nasmehneš, da ni nič narobe, če ti kakšno "levo" butneš. Če jo lahko on, glede na to, da je medicinske stroke... Nič več se ni začudit, če jo tako butne! Sicer pa je že dokazal, da ne prenese poraza. link=board=samozdravljenje;num=1036360748;start=30#32 date=11/30/02 at 23:43:32]Verjetno tukaj moji predhodniki govorijo o tem, kako seksa dr. Rugelj, kako pa to počne Rugelj, vedo samo njegove žene (če bivše upoštevamo). Podobno je verjetno z reinkarnacijo. Če je govoril kot Rugelj se morda le nekoliko boji zakona karme. Ali pa tudi ne.
Jaz sem v eni oddaji ujela direktno iz njegovih ust, da je ženska vagina za moškega "strašansko zanimiva igrača". Tako da mi ni jasno, kaj bi vam ta mož toliko hudega storil. Kar se zdravljenja tiče sem gotova, da morajo pacienti pokazati eno dobršnjo mero siceršnje resnosti obravnave lastnega problema oz. pripravljenosti, da jih doktor sploh v roke vzame. Tako da majhen odstotek odklona tistih, ki so enkrat ozdravljeni, je logičen.
Je možno, da ženska za njega pomeni le funkcijo ene wašmašine, kot je večkrat slišat še na teh straneh? Ja. V takem primeru bi bil potem on sam največji bolnik.
Karmen [/quote]
|