gape wrote on 01.11.2002 at 10:46:07:jest bi se z ano kr strinju ... pa biznis in pležr GRESTA skupi ... ker je slab biznis če ni pležrja v njem ...
Ko Američani govorijo o (ne)združljivosti "posla in užitkov", ima to praviloma seksualno konotacijo ...
... in Arska praviloma ne meša posla in seksa.
BonSens wrote on 08.11.2002 at 19:54:45:... se je ona odločla, da s tistimi, k biznis fura, nau tut seksa. In ko ji je postal ta princip v določenem trenutku ovira, ki je spodnašala njeno samo-iskreno in usklajeno funkcioniranje, ga je pač prekršla. S polno odgovornostjo in pripravljenostjo, da prevzame morebitne posledice, kokr zgleda.
Genau!
titud wrote on 04.11.2002 at 15:41:41:Sem še enkrat prebral tisto uvodno razpoloženjsko zadevo od arse, ki privlačnost principa vid v tem, da se ga da preklicat/kršit. V pricipu se se vsak princip da preklicat/kršit. Samo kaj je zdaj to kršenje: a je to preboj naprej k objektivizaciji ideje pa uravnotežnje k resnici, a je to padec nazaj v pozerstvo pa pragmatično učinkovitost?

Če bi me vprašali,
kje so meje,
mi je jasno le to,
da je večina njih tam,
kjer smo jim sami določili mesto;
če že ne vse.Quote:... da "življenjsko" pomeni "za časa življenja" ...
Meni v omenjenem kontekstu pomeni zgolj "trenutno življenjsko vodilo oz. princip".
Sve se menja, čak moji principi i ja ...

A dva zame praviloma držita (najverjetneje bi kdo pa še kakega našel):
ne mešam posla in seksa. vezani moški me ne zanimajo.

ARS