Andres wrote on 19.10.2002 at 17:16:15:Na žalost je moralo biti več kot toliko prelite krvi, da smo prišli na bistvo tega topica. Modrci vseh barv in velikosti.
Andres
Če smo zdaj že pri bistvu, naj bo:
velikosti so itak vseskozi iste (ali pa je to pač lahko problem), no torej
barve! sem šla preverit mojo vinsko rdečo na eno zvezno barvno skalo, (ki sem jo naredila kar tako) in ima oznako 10, kar pomeni karmin temna + vijola (osnovna rdeča) z rumeno v razmerju seveda, z nekoliko modre (pruska). Res dobra stvarca tale moj modrc - kot Palmsovo

vino z všito satenasto rožno fantazijo. Zanimivo pri tem je, da gornja tkanina ni gladka (poleg satenaste podloge) pač pa ima mrežasto reliefno strukturo, ki mene spominja na satovje (če jo opazujem zelo od blizu). Ima tudi fajn udobne in valovito prirezane naramnice. Kot zanimivost naj povem še to, da sem ga kupila enkrat kar mimogrede brez namena in ja, je to dobra stran takih naključnih izletov v bližnjo štacuno. Ah ja, bil je pa kar precej drag, tam okrog 9 tisoč sit. Majico v istem stilu so že prodali, škoda.
Spomnim se, da me je prodajalka prijazno opozorila, naj ga perem na roke tik preden sem jo zapustila - trgovino.
No nekaj vseeno pogrešam pri svojem modrcu. Čipke. Sicer ne bi šle k modelu in tkanini a kljub temu - všita čipka je zame kar špica stvarca.
Zdaj, ko vemo, da nosiš modre boksarce Andres, lahko odpremo "štacuno" tudi za druge naše fante in jih povabimo, da vsak izbere svoj kos, številko, barvo, material in pa seveda firmo gat. Kaj pravite ostali?Karmen