Ej,Karmen,
Ja normalno ... mati narava

.
Nisem se sicer spraševala katere prsi so najlepše,govorila sem pač o nedrčkih,njihovih prednostih in slabostih.Naj si bodo majhne,velike...
Seveda mi je jasno,da ženska ki rodi in DOJI ne more pričakovati,da bo čez mesec ali dva tkivo spet enako prožno kot pred nosečnostjo.
Verjamem,da obstajajo tudi dekleta,ki jih velike prsi obremenjujejo.
A govorimo o nedrčkih....Povečajo,pomanjšajo,privzdignejo.Skratka...kar kdo želi.
O tem koliko je smiselno pretiravat-prevarat,bi lahko razpredali o dolgem in počez.A to je stvar vsakega posamaznika.Če se počuti dobro,je dosegel namen,kajne?
Andres!
Sigurno bi se našla tema,ob kateri bi se tudi jaz počutila nelagodno,a perilo to ni.
Doma ga imam več kot bi si sploh upala napisat.Skratka...uživam v tem malem razkošju,kot ga imenujem sama in to se mi ne zdi nič narobe.Rada ga kupujem,rada "kompliciram" okrog njega z izbiro barv,modela...
Le eksperimentiram rada malo manj z njim.Točno vem kaj mi je všeč in v ne vem...različnih kosih perila se enostavno ne počutim dobro.
Rada imam komplete,ki so barvo usklajeni...Ja,to imam rada.Kakor tudi pogled v ogledalo,ki pove,da sem izbrala dobro.Ne,nisem narcisoidna,le dobro se počutim,čeprav je perilo skrito pod obleko.
Ne podcenjujem pa nekoga,ki o tem noče govorit.Sam si določi mejo intime-vse z razlogom,zato jih nima pomena obsojat.
A jaz sem pač taka.Če se sončim zgoraj brez,potem lahko tudi govorim,kajne?Brez namena provociranja...če bi me kdo hotel pobiti zaradi zadnje nepomembnosti.
Sedaj pa še nekaj tistim,ki najraje vidijo da ženska ne nosi modrčka.Poudarjam,pišem na podlagi lastnih izkušenj,ki pa nikakor niso pravilo,kljub temu,da verjamem,da se bo našla kakšna ženska,ki misli enako.
Sama se brez nedrčka skoraj ne odpravim ven.Zakaj?
Odgovor je preprost...enostavno boli me.Res!
Veliko časa namenjam tudi športu in ne predstavljam si,teč ali telovadit (da ne omenjam aerobike),brez njega.Priznati moram tudi,da (meni) mi športni nedrček ne prinese željenega učinka.Zato se poslužujem košaric z oporo in blazinicami.Če ima kakšna isti problem,naj proba...pomaga.
Lp,
Katarina