Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10
(Read 35841 times)
veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Re: Tekmovanje za naše deklice
Reply #60 - 18.10.2002 at 09:15:30

Pač, jaz se umikam, da se v miru pogrizete  Grin  ko se bo pa tekmovanje nadaljevalo pa sporočite. Jaz imam dost drugega dela, kot pa da bi dokazovala svoj prav. Zakaj? Ker moj prav, ni tudi voj prav, in razen slabe volje ne prinese nič dobrega, za kaj takšnega pa nimam živcev.

Mene iz tekmovanja ni treba ven vreči, če tekmovanje sploh bo. Če ne bo, pa tud ne bo konec sveta.

A ja številka mojega moderc; 80B

Pa veliko užitkov, v debatiranju.  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Andres
5

Reply #61 - 18.10.2002 at 21:05:49

lumpy wrote on 18.10.2002 at 07:35:51:
Moj post si zastopla lih tko, kot si sama hotela.

Torej imaš ti problem(v to sem prepričana) ne pa jaz.

akobané

lumpy

Na forumu mamo kregalnico in bi se bilo dobro za kakšen trenutek tja preselit. Sploh pa, če ima katera, kateri, preveč sline v ustih  Grin.
Tukaj naj obveljajo športna pravila, ne pa da se kregata katera je obula Nike in zakaj ne Adidas.  

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #62 - 18.10.2002 at 21:10:42

Veronika!

Naj te obvestim, da je tvoja štartna številka 80B. Obenem si tudi prva, ki je svojo štartno številko pokazala. Na besedo pa ti seveda verjamem zato komisijski izvedenci ne bodo delali kontrole legitimnosti štartne številke Smiley Smiley.

Tekmovanje se sploh še ni ustavilo.  Še vedno teče za tiste, ki to tudi želijo.

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #63 - 19.10.2002 at 23:00:20

Andres wrote on 18.10.2002 at 21:05:49:
Na forumu mamo kregalnico in bi se bilo dobro za kakšen trenutek tja preselit. Sploh pa, če ima katera, kateri, preveč sline v ustih  Grin.
Tukaj naj obveljajo športna pravila, ne pa da se kregata katera je obula Nike in zakaj ne Adidas.  

Andres

Jasno, jest sem obula Nike. za košarkarje (vzela sinetu ker so njemu premajhne). Levi čevelj adidaske sem nekje izgubila.

Karmen

Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #64 - 20.10.2002 at 15:33:14

No,še moja...

Modra vseh odtenkov...85B

Katarina
Back to top

Slabih izkušenj ni,so samo priložnosti za učenje...

IP Logged

Andres
5

Reply #65 - 20.10.2002 at 15:59:07

Fantastično Katarina.    V vednosti imamo do sedaj dve štartne številke in tako je tudi prav.  Tekmovanje brez štartne številke ni tekmovanje!!  Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #66 - 20.10.2002 at 16:24:33

Sej ne da bi bla neučakana,pa vseeno ob priliki razložite bjondi,kaj se pravzaprav igramo.  Roll Eyes

Lp,
Katarina
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #67 - 20.10.2002 at 16:31:25

To govorimo že od vsega začetka.  Pravila igre bodo prišla na dan v hipu,ko bo znana zmagovalka.  
Naj povem le toliko, ker nekatere ste hudo neučakane. Štartna številka nima veze s tekmovanjem, zato je vsaka lahko prva in vsaka zadnja.

Andres
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #68 - 20.10.2002 at 22:22:33

Andres!

A se Ti delaš norca z barve mojih las????
           Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Katarina
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #69 - 20.10.2002 at 22:27:43

Norca??  Ma daj no Katarina?  Kako si pa na to idejo prišla?

Andres
Back to top

IP Logged

Katarina
3

Unikat-to si!

Reply #70 - 20.10.2002 at 22:34:04

Ja,ker še zmerej nič ne vem... Cheesy Cheesy

No ja...mogoče bomo enkrat deklce mele prilko vrnt!

Katarina

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #71 - 20.10.2002 at 22:40:11

Saj sem napisal, da je to tekmovanje, ki s te vse vključene, nobena pa ne ve kakšna so pravila.
Naj le namignem.  Prišli smo do, ali čez polovico tekmovanja.  

Andres
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #72 - 21.10.2002 at 01:01:26

brezjavnopravna žirija je tle gor zdaj ključni hec v tekmovanju za naše deklice Group in veže jo lastna etika in kodeks. pika.

zdaj smo razjasnili vsaj, da ni neki problem če tistim, ki štartna številka ne visi dol z modrca, je pa z etikete modrca številka že dol zbrisana, samo da same vemo, pri čem smo! komisija je brez štartnih številk, zatorej tudi tekmovalke.

edina razlika je v tem da me tekmujemo, komisija pa neomejeno uživa v počivanju in s črno zastavico v roki. bo že. Edi11 je edini član žirije, ki je zastavil konkretno vprašanje, pa že sam tudi sugeriral odgovor. zato lahko izdam, da je medosna razdalja po kateri povprašuješ prav razdalja med osjo in ovojem kromosoma DNK oz. osjo in Sirius A in B našega kozmosa.

ker ste prav tak odgovor že vsi pričakovali pa ne vem če veste, da je frekvenco ponavljanja meditacijskega minimuma in še nečesa  Cheesy izračunal in dokazal že Pitagora z dvema poljubnima krožnicama in njunim prešsečiščem. bi bil pa na tem mestu izziv izračunat stanje v dveh telesih na obodu oz . še bolj pa v notranjosti tega futurističnega izdelka - dva prilegajoča pravokotna trikotnika v zrcalni telesnini; najmanj nenavaden zmaj ali kaka kozmična multivrtavka Roll Eyes  ali pa le preprosto nam nevidno telo.

Karmen

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #73 - 21.10.2002 at 01:13:26

Naša komisija pa tega ne komplicira tako. Imamo preprost pravilnik, z rednim izmenjavanjem žirijskega dela.
Črni zastavici sta še dve na polici, naše štiri pa so že dobro oguljene, to lahko verjameš Karmen. In komisija tudi ne rabi štartnih številk, saj to je obenem predsedstvo Tekmovanja za naše deklice LTD. Če pa se je kakšni tekmovalki zbrisala štartna številka, to lahko pomeni troje.  Da ona pač skrbi za higieno, da nima sredstev za nov modrc, ali pa oboje.

Andres

Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #74 - 21.10.2002 at 01:34:19

Andres wrote on 21.10.2002 at 01:13:26:
Naša komisija pa tega ne komplicira tako. Imamo preprost pravilnik, z rednim izmenjavanjem žirijskega dela.
Črni zastavici sta še dve na polici, naše štiri ša so že dobro oguljene, to lahko verjameš Karmen. In komisija tudi ne rabi štartnih številk, saj to je obenem predsedstvo Tekmovanja za naše deklice LTD. Če pa se je kakšni tekmovalki zbrisala štartna številka, to lahko pomeni troje.  Da ona pač skrbi za higieno, da nima sredstev, da bi si kupila nov modrc ali pa oboje.

Andres

čist nč ne štekam zdaj. al je številka obrnjena da dol z modrca visi al pa je spodaj in zato oguljena. zakaj je treba imet toliko zastavic in same črne ???

verjetno zato, ker je ključno tole SMUZTNZA

Karmen

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10