Moonlight wrote on 17.10.2002 at 19:32:59:pa ne me narobe razumet, rada mam vse.....sam eni mi ful delujejo v negativo in mi zbijejo energijo…tko se pa pol to pojav; najprej tisto, kot bolečina al tesnoba v prsih in pol še noro utripanje srca in omotičnost… ah…
Robi, Hvala za tvoj Pogled
Najprej bi ti podala znova tole, kar je zgoraj, bilo napisano;
Moonlight wrote on 17.10.2002 at 19:32:59:pa ne me narobe razumet, rada mam vse
Robi, si že bil na čem takem
Si se že znašel v tem?
No, samo vprašam
Je tebe mogoče česa strah?
Kaj bi naredil in ne KAKO bi, če bi se znašel v tem, kar sem preživljala prej v večji meri, sedaj v manjši - s Spoznavanjem - Jaz
Imaš odgovor na to
Meni je bilo vedno lepo, če se je z menoj delil nekdo, ki je že hodil to pot in vedel kako in kaj.
Seveda je vsak nov Pogled dobrodošel
Hvala ti znova za tvojega.In če sem takrat, ko si me danes citiral od tam, tako pisala, da so mi energijo zbijali Ljudje in sem potem strah čutila, da je bil še večji - ti lahko DANES, po nekaj mesecih povem tole
Strah, ta, ki ga nosim v SEBI, nisem prepričana ali je SOCIALNA FOBIJA ali ni, vem pa, da ne gre pri tem za to, koliko BOM imela rada ljudi, koliko negative bom čutila do njih, marveč gre za samo spoznavanje nečesa, kar ti ne moram povedati, če ti sam ne OBČUTIŠ tega na SEBI, ali pa v sebi.
Je pa res zanimivo, da nas vse v določenem okolju, pa sedaj Robi, če zanikaš ali ne, "tišči v prsih".
A to ni moj Strah.
Je drugačen, Pride od nekje drugje...
Niso vzrok Ljudje, ne večji prostor v katerem se znajdem in me je strah.
Od nekje, nezavedno pride nek OBČUTEK kateremu še vedno sledim, DA bom skozi njega spoznavala, kaj v meni zbudi tiste "znake", ki jih z vso skupno besedo poimenujemo strah.
Robi
Quote:Učili so te, da moraš vse ljudi imeti rada, biti prijazna, ne smeš kazati jeze, ker je to slabo....
To je vse res, Robi.
Strah ni na tej strani, ne izvira iz Sovraštva do NJIH.
V prvi vrsti, JAZ ne znam izražati Jeze, do Drugih, in me to nese - Držim jo v sebi, Ne zmorem je oddati naprej.
In mene niso tako učili... Deloma že, ne pa v celoti..
Vedno sem imela rada vse ljudi, vedno, Robi, le občutki so v meni, ki pa so v vsekem od nas, Tudi v tebi, seveda..
Jaz sem sama sebe, s tem sem več PRidobila, kot Če bi mi to Sugerirali Drugi, upam, da to razumeš.
In se slabo počutim, ko nekomu nekaj "vrnem", kar oni meni prizadane.
Ampak, glej si potem - slabe energije se nabirajo v meni...
Morajo ven, moram jih oddati v vesolje in nazaj na zemljo, da OBČUTIJO enako.
Ampak ne zmorem
Jah - STRAH ni nikakor POVEZAN z ODNOSOM do LJUDI, marveč ima nekaj več lahko v ozadju...
Hej, če pošiljam lepe energije ves dan, samo lepe in prijazne, pa naj bo to dobrim ali malo manj dobrim ljudem - kaj se zgodi ?
Mi poveš ti...
Quote:Vendar nisi na takšni stopnji, da bi lahko imela vse rada.
Sem že omenila, da ima v sebi vsak človek rad sočloveka.
Izkazovati to pa je najtežje. No, nekaterim.
Ampak verjamem, da več kot pokažemo spoštovanja do drugih, bolj polni smo.
Saj pravim, moraš na lastni koži občutiti, da Vidiš in občutiš.
Življenje je Ujeto v Trenutke, in v njem Je vsakega nekaj Strah.
Tudi tebe, mogoče se tega zavedaš, mogoče ne - lepo pa je če to deliš in izraziš, da je temu tako...
Kako lepo je priznavati svoje strahove, ko jih, smo že na DOBRI poti.
In saj pravim - SPOZNAVANJE SEBE in od kje...
In verjamem, da bo spoznanje vsak dan večje...
Ja, še vedno Hodim to POT!
Hvala vam, vsem Znova!
Simona-simsi