"...Res je sicer, da lahko jogo vadi vsak sam doma in to celo po knjigi, ampak taka je pac narava joge...vsi pa vseeno vemo, da tecaj nobenemu ne skodi, a ne, ker ti tam vaditelj popravi drzo, dela s tabo in ti razlozi marsikaj cesar v knjigah ni..."
Ja, s to razliko, da na yogo lohk pride VSAK.
Na reiki pa (kot sm vidu in slišu) pa le tisti bl "duhovno razviti" (beri: naivni).
"...si ne morem kaj, da ne bi v tem vidla navadnega dampinga, ne pa dostopnosti sirsi javnosti, iniciacije na huruk, pa bas te boli komu pa kako,
Cene so okvirne, in če smo že pri cenah:
večina mojstrskih tečajev (čez 10) je bilo do sedaj brezplačnih. Ljde pač niso imeli denarja, in sem jim dal stvar zastonj.
Večina jih sedaj uči druge, tudi brezplačno, menda tko, pol-pol....
Ma sam denar ni tak problem.
Bolj je kriza z odnosom do reikija, kot da je ne vem kaj, in oh in sploh in tko naprej.
Bullshit, if you ask me.
Read:
www.napredek.org/Reiki/reikimaya.htm Iniciacija v reiki ni nč tolk posebnega, da bi moru človk pazit komu jo da.
Predlagam ti pa da še enkrat prebereš podrobnosti o teh inicianijah "na horuk", ker se mi zdi, da si vidla le tist kar želiš videt...
Lohk se motm, itak...
"...demistifikacije ze res, ampak na tak nacin zbanalizirat eno stvar, ki je v svoji osnovi res lepa in dobra...kvaliteta naspram kvanititeti...pa se sam odloci...pa brez zamere..."
Hvala za feedback.