Quote:...sam tole z moškim uriniranjem u sede je pa teza, ki ti ne bo dol sedla.
Sicer ne štekam čist dobr, kaj si mislila s tem, da mi ta teza ne bo sedla, a drži, da v bistvu nisem tega topica zaradi polemiziranja, bolj v premislek enega vzorca - kako ajnfah je lohk včasih neki oz. eno navado spremenit, če se sam mal ustavmo, pa razmislimo; včasih. Ja, lohk men, k sm ženska, anede... in doma tko al pa tko zmeri gor sedem.

No, dol.

Je frend prebral tole mojo "straniščno garancijo" učeri, pa sva par besed na to temo. Hecn, je reku (približno), da so moški pa čist preveč leni, da bi se slačl še takrat, in da si lahko zamisli samo eno močno tečno, ki bi svojmu tolk u iber težila, da bi popustu in se prilagodu; da drugače si pa sploh ne more predstavljat... razen s pisoarjem.
Hecn, res se ne spomnim, kako se je v bistvu pri nas doma začel (se mi zdi, da je bilo tako od nekdaj), a sem skor zihr, da nisem imela prav dost s tem - je bivši kar sam od sebe to počel in sem mu bila močno hvaležna (pokrov sem začela pa šele pred par leti dol dajat, ko sem se s feng šuijem srečala); in tut frend je težko verjel, a res, moj bivši zakonec niti slučajno ni bil edini, ki je to furu - morda sem (bila) tozadevno pač "srečnica", kva pa vem.

Vem pa to, da mi je čist off se u živo o tem pogovarjat, ker je to po eni strani trivialna podrobnost (kao

), pa še močno osebno se vzame. Najverjetneje je edina varianta, da ženska svojemu intimnemu moškemu ob priliki pove, kako na to gleda, pa zakaj, in se mi zdi, da taka prijazna, pa konstruktivna praviloma ne more naleti na odpor... Mama pa sina kar sprot nauči, ko s kahlce leze, ane.

Če pač ne, pa ne; s cunjo še naprej in niti slučajno ne bom vsak dan not visela...
Ja, ko sem prenavljala stanovanje, me je močno zmotilo, da imam tako ozek in majhen WC, da pisoarja tut slučajno nisem mogla not naštelat; žal. Ma, večji sekret, al pa kaka inovacija, se strinjam.
In pa tako partnerstvo, kjer se sliši tudi ta subtilne trivialne pomembnosti, kjer se jih, pa na začetku magari samo zaradi drucga in brez detajlnega razumevanja, velikokrat lohk brez posebnega problema sfura, če oz. ko jih slišmo.
Ma, men je tole tko normalno, kot to, da potegneš vodo za sabo; al pa to, da daš na štedilnik najprej lonc z vodo, če hočeš testenine skuhat...

Vem pa, da marsikomu ne sede; dons.

Za prijetnejša stranišča in neodtekanje energije,
ARS
PS: A tut na topic sekret se da tolk napisat?! Uf.