dragi moji miškoti......jest vas mam zlo rad ......vi pa verjetn od zdej mene mal manj......uffffff..........zarad takih bedarij pa brus-li res postane zlo slabe volje.......sidha ......pa kaj ti plozas? a si cist pobegnu ven iz stalce ? ce slucajno ne bi poznou nanbuda pa dumancica pa te scene okrog tega ....bi ti se lahko verjeu ampak tole je pa visek ....mislm ...ce se u hipu ne opravicis publiki na forumu da rad stresas zgodbice izpod mahu in praproti ti jih nasujem k kekec bedancu

))))))).
mislm .....crncu velikmu k gora k jih kt prvo v nanbudu sploh ni ker so sami pikolinkoti,....drugo pa je to da je nanbudo tko kt kmecka zadruga babno polje ....kr ena organizacija k se ukvarja z nekimi trilili stilskimi poskusi v nekem kvazi karatejku o katerem mam itak slabo mnenje.
pol pa se domancica uklucis in smo tam ......pa kako to da nis u zgodbo se hulk hogana prklicou.........mislm un jozinao.......nanbu.......

)).......je tak samsebeljub......da dumancica itak ne bi spustu na to foro mu razbijat ene crncke svoje k mu u Parizu pa u Alziriji treninge vodjo.
take biliverske zgodbice dragci moji samo skodijo ....sestavljene so pa na zeljniku ,.......vpiste se u nase tecaje....mi vas bomo osvestili.......dejmo no mal treznosti.
eno je borilna vescina .....drugo je duhovnost .......vmes je pa mnogo blefa ......in ravno zarad tega strogo locujem eno od rugega......taki mrcinarcki se pa hodjo past ravno v ta medprostor.....ker je najbolj izi .....ostajas nedefiniran....nisi niti dober v duhovnem smislu ....in nisi tudi dober borec ......skratka .....poduhovljen nanbudoist.
s cim pa se bavis ti sidha da si omenil nanbudo?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????
plp
brus-li