Julija wrote on 01.10.2002 at 20:25:37: anuk karmen...tvoja babica pa šteje, to pa...ziher je bla faca, a?
PS: andres, a je nujno povedat status?

sicer pa ...tko bp, kot harry se mi zdita ful face (sodeč po zapisanem)..sicer pa kaj druzga tko al tko ne moreta bit, ce sta rojena na isti dan kot jaz...

)
Julija,
je bla faca, ja; čeprov moja mama kozoroginja pravi, da zlo trmasta.. (pa je že mogla bit, še posebej če pomisliš da je moj ded šel kr prostovoljno v partizane, med komuniste pa sploh ne..) midve sva se "po mamino" štekale (vsaj kadar me ni ščipala, to pa je blo itak samo enkrat, pa še to v sumljivih okoliščinah..

) Ja, "med partizani" je ata precej nasrkal, mama nikol ni dobila niti dinarčka ko ga ni blo več, sosede so pa od takih penzij žvele, pa čeprav so bli možje med vojno kje drgje oz. so se na hitr prot konc prefarbal.. tko da Julija, ni blo vse čist speglan pr nej, je dobr obvladala trgovino na črno pr treh otrocih, pa mafijo čez mejo, kot v tistih štorjah maslo za kofe in to;)
Andres a smem vprašat zdej - tukaj, pa čeprov boš spet reku, da sem težka.. - smrt se nas
* Ex Member ne tiče? Hočem z-vedet a je smrt tud tle ne tem mestu?
(za nas pa brez čestitk, jasno; men ni jasno, kako se je ta rdeča vmes pojavla, pa ker original piše me/nas ne, sam glih kontra, naj ji bo)
brus-li če s ti original.. v čestitkah si gotov;
Harry ni ti treba zdej mame spraševat, če si dost trmast, z leti boš tud zvedu to, pomoje ja
Julija, katero zvezdo je imela nona na vzhodu pa ne vem, mi ni zaupala ure, nono tud ne, bi pa čez cca 950 ur dopolnu 100 let (se pardoniram ne sto - 99)

Karmen