"Pogovarjati" se z vami je, kot lep in topel večer ob kaminu, ko zunaj sneži in divja vihar.
Resnično se vam zahvaljujem za vsa mnenja, mišljenja in kritike. Oprostite, da ne odgovarjam prav vsakemu posebej, ker sem časovno omejena.
Vendar vseeno:
John_Doe
O letih ne bi, vedno mi jih prisodijo vsaj 5 manj, kot jih imam v resnici.

Po horoskopu sem oven in ognjeni konj - kar je očitno divja kombinacija.
Imam službo, ki jo z veseljem opravljam, saj je dovolj razgibana.(plača bi bila lahko višja)
Družinsko življenje je pestro (hči v puberteti, sinko v plenicah)(oba od istega očeta, da ne bo vprašanj)
Rekreacija ....
Ko vse to pošlihtam, mi pa še nekaj "zapaše". To tudi naredim in ta del je tisti, ki se ga naveličam.
Da razložim, nekaj časa samo berem, mine..... pa samo rešujem križanke, mine .... pišem, mine... slikam, mine...
ful stvari me zanima
Vsako od teh stvari delam v tistem obdobju intenzivno (do konca ->ne samo na pol narejeno) in takšno delovanje vpliva na moje bližnje in prijatelje, ker se to prehitro menjuje, pa me ne "dohajajo". (saj je še meni 24 ur na dan včasih premalo).
Vsi imate prav. Odgovor vsakega od vas mi odpira nov pogled na ta "problem". Vse je vzeto "na znanje" in bo upoštevano.
Neža: Res sem ful zahtevna, pa nočem bit preveč do drugih, če sem že do sebe.
Angel: Popolnoma si zadela. Vsaka "negativna" preizkušnja je s seboj prinesla tudi dobro stran. Spremembe pa so gonilo življenja(+/-)
Amstel: Ja, res sem zelo energična, včasih še preveč, pa grem okolici krepko na živce. Saj se včasih kar sama ustavljam, a ne gre. Adrenalin - uh.
Robi: Včasih res pozabim na sebe, a ne tako kot verjetno ti misliš.
LittleStar: Ja tud "magija" je bla že vmes, pa druge take zadevščine.
Edi, Bardo, Admin, Titud - hvala za čudovit mozaik različnih mnenj.
Srčki ste.
lumpy