Tale drinkec je pa bil DRUNK...

..... ump, umps, puhhhhh....
No naj naredim povzetek in nacedim sline tistim, ki niso bili.
Zbralo se nas je mogočnih 14 (kot sem že tam povedal, če odmislimo TV v kotu in prijazno, strpno kelnerco).
Povedat kaj vse se je dogajalo, bi zahtevalo kar veliko tipkanja.
Tako da, koliko meteorjev se je vzdignilo v zrak in koliko jih je padlo v bližnjo gmajno, koliko finih skupnih in posameznih debatic se je odvijalo nebi zabeležila niti ekipa RTV-ja ki spremlja kak vrhunski športni dogodek (npr. Atletski miting v Zurihu).
Jim enostavno nebi zneslo. Je blo tok magije, veselja, čveka, pregovarjanja, da če bi pretvorli vso to energijo, ki se je vrtinčila tam v Pržančku, lohk trdim, da bi premaknil Triglav skupej z Mangartom za ene 20 kilometrov proti Evropi.
Jon_Doe je skrbel za koordinirane prihode tistih, ki so še potrebovali voditelja, do obračališča sedmice. Blisk je skrbel za zmedo zamudnikov in se predstavljal kot JD. Nataša je spremljala dogajanje in iz zaupnih virov sem izvedel, da se je o nas pogovarjala še do petih zjutraj z Marjano.
Marjana je poskušala čim več vsega absorbirati in se pripravljala tudi na današnji dan.
Ana se je že javla malo pred menoj, in je vse sama povedala. Hm,,, Angel, ja je poskrbela, da se je pojavla kot zadnja in ugotovili smo njeno usodno nagnjenost k letečim preprogam.
Gape, eh njega maste itak na vsakem koraku dost. Miška, ja tuki bom mal kosti pometal, spet viri, izviri, nemiri. U glavnem je pridno poslušala debato med A(pikico) in Tone-tom, ki se vedno pojavi blizu mene kadar mamo kako takšno srečanje, drugače se me na veliko izogiba.
Predsetkin A(pikica) je bil izrecno poklican, ampak je hitro prišel, in smo mu spet napolnili glavo, je kar zmajeval.
No, spoznali smo tudi Alenko07, ki je naš damoklejev meč, prebere vse, spremlja vse. Ja Suzi13, kaj čem, pošiljala sporočila in ko mi je že malo padla koncentracija je iz njene smeri prišel v pravem trenutku ogromni plaz smeha.
Tko, o nadaljevanju ne bom več pisal, ker smo zunaj še kako uro ali celo dve, marsikaj o-čvekovali. In če nebi, medvedi iz Živalskega vrta začeli vpiti, da hočejo spat, bi najbrž dočakali jutro.
Seveda, tko so vidle moje zakamuflirane uči, kar je kdo kaj drugače vidu, lahko kamot napiše...