Oldi,
pri vsej tvoji hudi znanstvenosti in pedantnosti si preklemano površen. Vse mečeš v isti koš. Potrudi se vsaj in preveri s kom debatiraš. Kdo je moj Krišnamurti, Jung, Osho, Jezus, Buda. Noben ni moj.
Tisto kar je moje, sem jest sam. Seveda, pa je iz dneva v dan mene manj. In moja izkušnja je moja. Upam da se boš tega počasi zavedel. Tukaj na forum hodi tok in tok ljudi, in ne moreš vseh dat v isto gajbo. Na žalost ne.
Mene pa sploh ne v nobeno. To pa zato, ker nisem pripadnik nobene religije, noben tečaj še nisem obisku. Tud žerjavce še nisem prehodu, jo pa kdaj pa kdaj primem v roko. Mi ni potrebno zganjat nekega rituala, me ne potegne.
Opazujem pa svoje življenje in svet okoli sebe. In edino kar mi lahko očitaš je pot k ljubezni, sočutju in sprejemanju in za to ne potrebujem nobenega boga z nekim imenom. In če na tej poti srečam potrditve take in drugačne, so moje in moja resnica.
In ker skozi svoje delovanje iz dneva v dan dobivam vse več potrditev, in ne iz lastne sklede, predvsem od drugih ljudi, smatram to za resnico in potrditev da se držim začrtane poti.
Tle lahko rečem;:"Vsak je svoje sreče berač al pa dober kovač"
In če boš hotu plavat dalje v duhovnosti te to čaka. Drugače pa ostani na pomolu s svojimi inštrumenti, jest pa se bom lepo naplaval, brez meritev.
Moje telo je zelo dober instrument, ki ga še izboljšujem. Ve samo kdaj je voda topla in kdaj mrzla, ne rabim za to termometra.
Ajd mej se, naj te sonce enkrat zadane

Ti napovem nekaj, enkrat bova še dobra frenda.
Edi