Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9
(Read 32596 times)
Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Re: prava ljubezen??
Reply #75 - 07.08.2002 at 11:36:18

[color=Blue][/color]Napaka Robi! Nič si ne lastim ljubezeni, samo o njej največ pišem; daleč od tega, da sem jo prenesla na kak <niski> nivo. Si ti res vse prebral?
Pa še nekaj...kako pa veš, kako jaz čutim, če me niti  poznaš ne? No napiši mi, me zanima!
Mar ni naslov tem: <osebna razmišljanja>?
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

DolpHiN
3

A wet kiss to you 2 :)

Slovenija, maribor
Reply #76 - 07.08.2002 at 14:33:34

angel

strinjam se s tabo...
spreminjanja in kompromisi navsezadnje uničijo prvotno strast in čar ljubezni... večina ljudi pravi da se nasprotja privlačijo... že možno ampak kako boš živel z nekom ki ti je popolnoma drugačen ? in ne najdeš skupnih točk... NEMOGOČE...
po drugi strani pa kako biti z nekom ki ti je tako zelo podoben ? DOLGČAS...

ljubezen naj bi bila neegoistična, pravzaprav se mi je  vedno zdela prikupna otroška ljubezen...  Cheesy

brezpogojna, neomadeževana, čista... morda je to edina ljubezen ki lahko traje večno... vsaj moje mnenje... če bi ljudje ljubili tako kot otroci, brez predsodkov, brez kompromisov, potem bi morda ljubili večno ?
Back to top

IP Logged

DolpHiN
3

Slovenija, maribor
Reply #77 - 07.08.2002 at 14:41:19

ahja angel...sicer pa kaj mi pomeni slikca ?

hehe enostavno sem ful morski tip... v vodi, morju se počutim božansko... če bi imel možnost bi se takoj preselil na primorsko... enostavno ni lepšega kot da gledam neskončno modrino in morje... ko sem živel pred petimi leti na primorskem je bilo enostavno idealno... kot da bi črpal energijo iz morja... in kadar sem bil čisto na dnu, sem šel in se sprehajal ob morju...
ne vem morje je kot eliksir za mojo dušo...
zatorej delfin...
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #78 - 07.08.2002 at 14:52:32

[color=Blue][/color]Tako kot otroci...imaš prav. Otroci so očarljiva bitja, ki znajo nekaj, kar smo mi odrasli žal pozabili...znajo uživati sedanjost. Neobremenjeni so s preteklostjo in ne zanima jih prihodnost. Vsak človek, bi ne smel nikoli pozabiti otroka globoko v sebi...in nikoli bi ne smeli zatajiti slutenj...Otroci imajo nek šesti čut, ki jih vodi...ne vedo zakaj, pa vendar obvladajo človekovo psihologijo bolje kot mi odrasli marsikdaj.  
Lep dan!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #79 - 07.08.2002 at 15:06:08

Morje...neskončno skrivnostno morje...mistično in lepo. Mika tudi mene, če napišem odkrito in zavidam ljudem, ki žive v njegovi bližini. Drugačni so, kot mi. Imajo temparament, ki ni primerljiv z našim izpod osrčja Alp. Morje je podobno nebu, neskončno je in nerazumljivo. Bi kar pisala o tem, pa se bo bralo preveč pocukrano...veš Delfin, včasih ni pametno nositi čustva in najglobje občutke razkrite na ekran...se bojim, da bi jih nekateri napačno razumeli...
Je pa vseeno lepo brati, kaj nekatere osrečuje...
Lep dan!
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

DolpHiN
3

Slovenija, maribor
Reply #80 - 08.08.2002 at 11:53:53

napačno razumeli ? že mogoče sicer pa... nihče ne bo izvedel od mene nič več kot to kar bom pripravljen sam razkriti Smiley
in če bodo razumeli narobe bodo pač razumeli narobe, če pa bodo želeli izvedeti kar sem mislil pa me bodo itak vprašali a ne ? Smiley)

mmm sicer pa sem marsikdaj že slišal da napačno uporabljam besede... morda bi se bolje izrazil skozi sliko ali kipec Smiley)) hmmm bom razmislil...
Back to top

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #81 - 08.08.2002 at 17:35:05

No sedaj se pa midva nisva razumela... Ti besede napišeš čisto prav...samo ljudje si jih različno razlagamo.
To je vedno tako. Ne obstoji samo belo in črno...za nekatere obstoji še več odtenkov sivine...razumeš? Hotela sem ti povedati, da ko človek izdaja svoja čustva vedno tvega...me bodo ljudje razumeli ali ne? Jaz te.
Všeč mi je celo to, kar si napisal...da ne boš izdal tistega, kar ne želiš, da bi drugi vedeli. Zelo modro. Drugače pa so pisarije odkrivanje tančic...več kot pišeš, bolj se odkrivaš... Povem ti, ni fino stati gol pred vsemi...Vem!
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

DolpHiN
3

Slovenija, maribor
Reply #82 - 08.08.2002 at 22:44:02

hehe to pa nedvomno...kdo pa rad stoji gol pred ljudmi Smiley)
jaz zagotovo ne...

čeprav se mi vedno poraja vprašanje TOLE JE MALCE OFF-TOPIC....
zakaj je pred žensko tako težko stati gol ? a veš če imam tipa ali žensko pred katerima bi moral biti gol....bi mi pred žensko bilo bolj neugodno... ženske ponavadi nimate teh težav ali pač ???
Back to top

IP Logged

Blisk1
3

I love YaBBaaa rasta-wo-man!

Lublana
Reply #83 - 09.08.2002 at 12:33:26

Bila je nekoč prava ljubezen, pa se je končala kr hitro.
Pa je bila še ena prava ljubezen in se je zopet končala, pa nato še ena..........
Dons pa prave ljubezni ni več, ampak samo še všeč si mi.....všeč sem ti........dam.....daš!
Back to top

WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
WWW WWW  
IP Logged

DolpHiN
3

Slovenija, maribor
Reply #84 - 09.08.2002 at 12:52:21

Blisk1 wrote on 09.08.2002 at 12:33:26:
všeč si mi.....všeč sem ti........dam.....daš!

DAM ? DAŠ ? kaj pa ?
a misliš da je ljubezen postala izmenjava dobrin ali izmenjava uslug al kaj ?
strel mimo... ljubezen obstaja... ampak samo še redko Smiley

ni je nemogoče najti ... ampak težko
Back to top

IP Logged

Blisk1
3

Lublana
Reply #85 - 09.08.2002 at 12:59:32

Ja Delfin saj to je to, dam...daš.
Dam ji ljubezen, pričakujem nazaj ljubezen, če ni tko, adijo.
Ok, da se ne bo kdo obesil na to, so tolerance.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

DolpHiN
3

Slovenija, maribor
Reply #86 - 09.08.2002 at 22:43:20

saj a ni ravno v tem problem ???

LJUBIL TE BOM ČE BOŠ TI TEBE ?
a misliš da se ne bi ravno iz tvoje brezpogojne ljubezni razvila ljubezen iz nasprotne smeri ?

a ne bi smela biti ljubezen prezpogojna ???

morda bi bilo potem malce več ljubezni kot pa je je sedaj... če bi vsi ljubili brezpogojno ?
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #87 - 12.08.2002 at 09:12:21

DolpHiN wrote on 09.08.2002 at 22:43:20:
morda bi bilo potem malce več ljubezni kot pa je je sedaj... če bi vsi ljubili brezpogojno ?

Ja fajn bi blo.. sam pol se lahko nardi, da zacnem jest brezpogojno ljubit tvojo zeno. Kaj pa pol? Wink
Back to top

IP Logged

Blisk1
3

Lublana
Reply #88 - 12.08.2002 at 10:23:06

Ja Delfin, verjel sem v to brezpogojno ljubezen in oh in sploh in bla bla bla.
In kaj se je zgodilo, vsaka ženska mi je pobegnila, ker sem jo enostavno zadušil z preveč ljubezni, ja mal se hecno sliši, bom drugač povedal, ljubil sem brezpogojno, se pravi nisem v zameno za to nič pričakval in dobu sem čevelj.
Jebeš to, bejbi, če me maš rada te mam rad, če ne adijo.
Ne grem se več take Hollywod romance, ki obstaja samo v filmih, realnost je drugačna.
Ženske hočejo nekaj drugega!
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #89 - 12.08.2002 at 10:30:44

Kako lahko s svojim umom, ki je ena sama pogojenost, verjameš v brezpogojno ljubezen ??? ???

Potem pa ni čudno, da smo razočarani, saj se zgodi vse drugo, samo tisto ne, kar smo želeli ali verjeli.

Zato je treba najprej razumeti sebe in se zavedati kdo "sem" .
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9