Miska me veseli da si si vzela trenutek in analizirala mojo osebo. Najprej naj ti povem, da me veseli to, da nisi sklepala samo po enem postu, a moram ti samo žal povedati, da še vedno malo prehitro sklepaš.

Pa nič zato, vsi smo taki.

Naj ti odgovorim:
To da povem ljudem kar želijo, je bilo mišljeno tako,da jim povem, kar si mislim, na način ki je njim blizu in temu ne bi rekel sočustvovanje, prej manipulacija, a v pozitivnem smislu. Ker smo pač različni uporabljam drug način govora in mimike. Če me razumeš.
Ja o resnici imaš prav, mogoče sem se narobe izrazil, tudi zame resnica ne obstaja, recimo temu tako, da jim povem kako izgledajo stvari z druge perspektive, predvsem z večih perspektiv, se pravi objektiven pogled.
Kako mi uspe se distancirati?
Pošteno povedano nimam pojma. Čisto enostavno se usedem nazaj in si rečem:
Ok, situacija je takšna, kaj se da ukreniti, kaj ugaja meni in kako bi to izvedel da ne bi nikogar oškodoval. Predvsem pa mislm da mi pri tem pomaga to, da sem se sprejel takega kot sem in s tem sprejejemam vse enako, mkogoče ne isti trenutek, ker seveda nisem kajjazvem kaj, odreagiram včasih tudi nepotrebno, a nato se umaknem in naredim ravno zopet tisto kot sem povedal prej. Resno, gledam se kot da ne bi bilo to moje življenje, kot da bi bil to nekdo drug, ki mu jaz lahko svetujem in mu moji odgovori ugajajo.
Glede ega, ne vem če si se zmotila, ker ne vem kako ti gledaš na to. Lahko pa ti zaupam par besed, na podlagi katerih lahko narediš vtis.
O sebi imam dokaj dobro mnenje, ker mi je dosedaj v življenju delovalo vse na način kot mi ugaja, zato sem seveda samozavesten. A kljub temu da sem mogoče malo zate preveč dvignjen med oblake, se seveda zavedam iz dneva v dan, da mogoče se pa vseeno motim, zato ostajam odprt za vse kritike in ocene, ter vse novo in zanimivo.
Mogoče imam probleme z izražanjem v pisni obliki in stvari velikokrat izpadejo drugače kot so bile mišljene, a v RL ni tako, ker pač žal tudi baje dobo izgledam in imam dobro mimiko(to lahko spet izpade nastopaško, a povem kar povedo meni, zgolj za lažje razumevanje moje persone), tako da si niti pod razno ne želim biti nekdo, ki si misli da ve vse, kvečjemu kot nekdo, ki ga zanima vse.
En kompliment, ki sem ga nekoč dobil pove vse:;
Gledam kot bi bil star 5 let.
LP
T.