Hja... par dni me ni, pa ze vidim prav zabavne zakljucke...
Se mi kr zdi, da morm po vrsti odgovort.
Susi...
... me je prou lepo postavila na hladno s svojo izjavo, da se ji zdi oz. je ugotovila, da nisem tip moskega, s katerim bi sla sexat... hehehehe.... a to se zdej vidi ze iz pisane besede? Madonca sem jest za luno. To mi pa se nikdar ni ratal, da bi lahko locu po pisanih besedah s katero zensko bi lahko sexal, s kero pa ne... Ja, vsak dan se ucimo, ni kej. Morm se mal hecat, se posebi, ker si napisala, da vec ko do objema ne bi prislo.. hehehe...
Kolk mam jest dones en zabaven dan...

Andres...
... me je pa kr za pesimista okarakteriziral. Hehe... tud uredu. Sej, ko me clovek enkrat v zivo spozna, ga caka vsaj se kaksno presencenje. No, tebe (ce kdaj) najbrz bo.
Drgac pa kokta - pijaca nase in vase mladosti. Cist uredu gre skupej s pivom, se posebej drug dan zapase fino ohlajena... bomo to prakticiral, ko prides kej blizje Lj.
Hajniken je pa cista scavnica... Se opravicujem vsem ljubiteljem le njega, sam kaj naj recem.. se vedno je mehiski Sol zakon.

Reka...
.. kaj naj ti recem? Da bi v zivljenju ne pocela tistega kar noces, po drugi strani pa te mori to, da ne bi kaj spustila iz rok... hja... kaj vem. Ne bom ti rekel tistega, da delaj vse kar hoces le tistega ne, kar noces da bi drugi delali tebi, ker se mi to zdi totalen idiotizem. Ma zivi zivljenje nekako v mejah normale in sem ter tja si privosci kako odstopanje od sivine vsakdanjosti, predvsem pa, ce se naucis uzivati v malenkostih, je zivljenje precej bolj simpaticno, kot hlastati le z veliko zlico... vsaj pri men je tko.
Pa ne me narobe razumet. Nocem ti nic nabijat kaj je prav in kaj narobe.. sam mal komentiram.
Amstel...
... hehe, kdaj gremo na pivo?

Se mi zdi, da sem bil spet predolg. Res je.
Naj mi oprostijo.