Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 17462 times)
LittleStar
Ex Member

Re: KONTAMINACIJA
Reply #45 - 21.06.2002 at 13:46:50

Nisem z nobenim v opoziciji, ampak morebiti le s stališčem nekoga. Nismo vsi na isti točki razumevanja. Se ni treba oproščat, al pa kaj, predlagala sem ti, da pač popraviš zadevo.
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #46 - 21.06.2002 at 13:54:36

Zabavno!!! Grin

Marsikaj se je že pomešalo ravno v tem topicu... Kdo je kaj rekel... kdo je razumel, da je eden napisal, v resnici je en drug....  Grin
A ste pomislili, da se to "odgaja" morda ravno zato, ker si podzavestno napravimo "simpatizerje" in "antipatizerje"...
in da nam ravno ta zmešnjava sporoča... da si nismo v opoziciji mi, ampak naše mnenje... in da vsi pilimo naše razmišljanje, dojemanje itd.?
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #47 - 21.06.2002 at 14:02:37

Valjda. Vesolje je sočutno. Men je to jasno. Tud jaz težim k temu, da mi je vseeno, če si ti tista, ki si napisala nekaj, s čemer se ne morem strinjat, ali pa Oldi, ali pa Mike, pardon Edi..., v vsakem primeru pa se ne strinjam z napisanim, zato je še tolko bolj ironično, da sem kao jaz napisala to.
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #48 - 21.06.2002 at 18:21:06

Saj se ves cas ucimo in to, kar danes mislim, lahko jutri spremenim na neki drugi podlagi in spreminjamo vse dokler ne najdemo najvecjega priblizka resnice, ki smo jo sposobni dojet.
Meni je tak simpaticno mnenja si izmenjavat Wink
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #49 - 22.06.2002 at 21:50:41

Danes sem bil totalno kontaminiran s sončnimi žarki. Sem delal nekaj okrog hiše brez majice, večinoma v senci, ampak hrbet je čisto rdeč in peče. Shocked

LP Igor
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Andres
5

Reply #50 - 22.06.2002 at 21:52:39

Quote:
Danes sem bil totalno kontaminiran s sončnimi žarki. Sem delal nekaj okrog hiše brez majice, večinoma v senci, ampak hrbet je čisto rdeč in peče.  

LP Igor

Pol je pa res najbolje, da sliko zamenjas Igor.  Grin Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #51 - 22.06.2002 at 21:58:37

Amstel wrote on 21.06.2002 at 13:54:36:
Zabavno!!! Grin

Marsikaj se je že pomešalo ravno v tem topicu... Kdo je kaj rekel... kdo je razumel, da je eden napisal, v resnici je en drug....  Grin
A ste pomislili, da se to "odgaja" morda ravno zato, ker si podzavestno napravimo "simpatizerje" in "antipatizerje"...
in da nam ravno ta zmešnjava sporoča... da si nismo v opoziciji mi, ampak naše mnenje... in da vsi pilimo naše razmišljanje, dojemanje itd.?

Ravno to je zanimivo, da se mnenja krešejo. Si predstavljate, kako bi bil forum nezanimiv in suhoparen, če bi se vedno v vsem vsi strinjali. In zato se strinjam, da je v opoziciji mnenje, nikakor pa ne sme priti, do tega, da bi nekdo recimo nekomu pritrjeval samo zato ker mu je všeč, oni drugi pa ne.

LP Igor
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #52 - 22.06.2002 at 22:01:03

Quote:
Pol je pa res najbolje, da sliko zamenjas Igor.    

Andres

Anders, ali bi rad videl moj opečeni hrbet? Shocked
Mimogrede, koliko stopinj je pri vas, mislim temperaturo?

LP Igor
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #53 - 22.06.2002 at 22:05:13

Danes sem bil v narodnem parku in je bilo 12 stopinj. Sonce nizko, pece pece samo veter vse to ublazi, tako da ni bilo pretirano vroce  Roll Eyes

Andres
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #54 - 24.06.2002 at 08:18:10

12 stopinj... hmm.. pece?
Veter oblazi? HEhe... Rejkjavik rula, baje. Si tam gor? Wink
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #55 - 24.06.2002 at 08:21:06

A ti si pa tudi ta zgodnji John.   Ja, 12 stopinj, ki ti nalozijo ob drugih vremenskih razmerah precejsnjo vrocino.     Zadnjic je bilo 16. Priznam nobene sopare  Grin ampak vroce pa za popenit.  
A ce sem tam gor? Ja.

Andres
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #56 - 24.06.2002 at 08:38:46

Kaj ne bom ta zgodnji, ce me ura kontaminira ob 06:00. Smiley

A tam gor si? Zdej bos pa se ti mene kontaminiral, da me spet zagrabi zelja po potovanju. Klinc, ko bi blo tolk enostavno pa zal ni.
Kje tocno se nahajas in kako to? Potovanje? Delo? Dej mal me se kontaminirej, da grem zeni kuj tezit in jo kontaminirat, da hcerka ni premejhna za na pot itd, itd... Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4