gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
bemti amsteljka ... težka tema k svina, časa pa 0 za tipkat ...
niti točno ne vem kje kdo tuki stoji in a se mi sploh splača pisat, k bom isto napisu, samo mal drugač ...
Q Tole na koncu, pa je meni bistveno, kar si napisal... Kako na druge vpliva, to kar mislimo, čutimo.... ej druga pesem... in edina pomembna, zame. Q bistveno ti je to kako to kar ti misliš vpliva na druge? kolk zajeban stavk ... jest mislim tko ... vpliva na druge ... kolk vpliva je odvisno od njih ... in od tebe. od tebe je odvisno zaradi moči ki jo ti imaš ali nimaš in ali zavestno vplivaš na njih al samo podzavestno (se tega zavedaš ali ne) ko sm jest to zvedu, da s svojimi mislimi lahko vplivam na druge, me je blo groza, ker valjda sm bil glih takrat v takem stanju da sm bl grde misli mislu (so ble glih prometne nesreče na sceni) in me je blo strah za vse k sm jih poznal in so bli v avtu glih takrat ... kaj sm hotu rečt? ja da se je treba zavedat DA vplivamo, čim mislimo vplivamo, zato MORAMO mislit dobre misli, čeprav s tem ali ustvarjamo ali pa razrešujemo karmo, zato je najbolje, če imaš namen karmo razrešit počas enkrat, da čim manj misliš (sploh v zvezi z drugimi), da si čim več v meditaciji ... do tja je pot, kr dolga pot, ampak pot je že pol cilja.
oldi moj strai prijatelj Q Sprejemamo tisto, čemur smo takrat nagnjeni, pa če še tako malo rabimo. Q dej to na kakšnem živem primeru razlož. kako si lahko nagnjen k nečemu, a hkrati tega ne rabiš. ne razumem. dej razlož.
Q narkomana ali kriminalca ali genija Q veš kako pravi slovenska modrost če čebula ne bi imela če, bi bila bula. in tud narkoman brez narko-tikov bi bil samo man. čist navaden, tak kt ti mogoče. ampak če-ja ne moreš ne vzet ne dodat v neko preteklo zgodbo. tko tud narka ne. lahko se matraš (proti sistemu) in prihodnjim manom provajdaš neke če-je, neke tekste naprimer, ker ti si premejhen da boš za vsakega mana tm zraven ko bo dubu narko. iz krize je vednno neskončno poti 0, 1, in vse vmesne in srednja je najboljša IMHO
no in zdej pridem do pomembnega dela te zgodbe okolica nas kontaminira tko kt jest lahko kontaminiram vas s tem ko berete moj text, kot lahko vi mene, me lahko tud deklica ki gre mem mene na ulci. kontaminira. okolica - mediji - politika - tv to je kontaminacija pa ni kontaminacija zaradi kontaminacije ni da bi uni modeli na tvju recimo nas hotl ubijat, ampak, samo tko se zasluži taprav keš, in s tem ko za svojo rit skrbijo (pretirano) uničujejo ostale ... tiste ki se pustijo bolj, tiste ki se ne, manj, tiste ki jim je tv bog in edina resnica pa popolnoma!
titud, prosim te lepo, kontext mojih trditev ... izven ... rajt ... sej veš kako je osho reku ... jest govorim vi pa meditirajte, enkrat sm za to enkrat za uno, samo da bi vi meditirali. in kar se tega tiče ... človk se usak dan kej novga nauči ... in včerajšnja resnica, danes mogoče sploh ni več resnica, ker vse kar je stalnica, je sprememba, samo sprememba je stalna.
ohhh še john glej john ne gre se tolk za to da te jest z besedami kontaminiram, ampak z mislimi, in tuki ti niti mal ne pomaga če se delaš butlna. tko kt je reku adi: ... jest sm nor ... in imam mir ja na prvem nivoju ga res maš, se skor nobenmu ne da jebat s tabo na ostalih nivojih ti je pa redkokdo sposoben spustit dobro misel, dobro dejanje še, besedo tud (skozi msko), misel ... kaj vem, lahko da sodim po sebi, ki moram jezo še preobrazit v sočutje ...
Q A ni hec v tem, da tolk kot se pustis vpljivati, tolk pac folk nate vpljiva? Q to je pa čist res
Q da je za vse sam kriv, ker se je tako odlocil, ali pa da je to rabil, ali pa njegova sibka tocka pac... Q ti tud ne sprejemaš tega koncepta pol? teb se zdi da če si u kurcu da so drugi krivi? ne ti?
Zato pravim, da mene ne more nekdo kontaminirati tako, kot sam hoče, ampak tako, kolikor imam šibkosti v sebi. kristalno jasno?!?!?!
|