Quote:Govoriti o strahu je potratno in zato bi raje v vas zbudil zanimanje za POGUM...
Le zakaj,če pa nam povzroča to :
Quote:strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... strah ... pogum ... ..

Treba je v nas vzbuditi zanimanje za :
Quote:.... zmaga popolna .... četrti nivo ... LJUBEZEN

In kaj je vzrok,tega začaranega kroga ?
Quote:Težava je v tem, da dostikrat se sploh ne zavedamo česa nas je strah in kaj takrat pomeni delati se pogumne na enih drugih področjih, kjer itak dobro vemo, da nas ni strah....
Torej je ozaveščanje in sprejemanje edina rešitev.
Če rabimo pogum,potem pomeni,da se borimo proti nečemu in dokler se borimo proti nečemu,tako dolgo se s tistim ne moremo soočiti.
Quote:Strah me je, ker se kdaj ne znam braniti, se postaviti zase.
Quote:Strah je res eno tako stanje nezavedanja, oz. izredno zožanega zavedanja.
Torej nas je strah zato,ker se ne poznamo dovolj.Zaradi tega smo tudi tako navezani na tuja mnenja.
In ker v tej gnili družbi vlada želja po moči in občutek manjvrednosti,nas želijo ostali ponižati.
In ker se ne poznamo dovolj in smo tudi sami sebični,pride do tega :
Quote:se počutim ogroženo pred samo seboj
Drugi samo v nas prebudijo to,kar je že itak v nas.Torej prebudijo v nas negativna čustva.
Zato je pomembno,da sebe osvobodimo negativnosti,raznega kompleksa manjvrednosti in se imamo resnično radi.
Ker,če vem kdo sem in se imam rad,mi lahko vsi govorijo,da sem idiot,pa bom se jim samo smejal.
Saj s tem samo kažejo,kdo so oni,o meni pa ne morejo govoriti,ker me ne poznajo.

Brezveze je govoriti,da nas drugi ponižajo.Ponižamo se vedno sami,ker v nas obstajajo takšne misli.
Drugi samo odražajo naše vzorce,torej se nam dogaja to,o čemer sami razmišljamo.
Ker pa se nočemo sprejeti in se nimamo radi,tudi drugih ne sprejmemo.
Tako naše življenje postane borba in mislimo,da rabimo pogum.
Ampak s tem smo spet na začetku.